Elektronik Amazon Prime'da Logitech F310 559,00 TL

Hocam bu direksiyon seti değil?
Galiba bahsetmek istediği triggerların ara değerlerinin olmadığı yani az basışta da fazla basışta da aynı değeri vermesi. Gamepad testerlarda trigger hareket ettirince 0.30-0.50 gibi artmak yerine 0 ve 1 olarak artması galiba. Umarım anlatabilmişimdir. Cidden öyleyse bilmek isterim ona göre alacağım.

Galiba bahsetmek istediği triggerların ara değerlerinin olmadığı yani az basışta da fazla basışta da aynı değeri vermesi. Gamepad testerlarda trigger hareket ettirince 0.30-0.50 gibi artmak yerine 0 ve 1 olarak artması galiba. Umarım anlatabilmişimdir. Cidden öyleyse bilmek isterim ona göre alacağım.
Malesef öyle bir test gerçekleştirmedim. Olduğunu da sanmıyorum. Bu kol Logitech F310'a kıyasla harika ama diğer türlü parasına göre daha iyi kollar var.

Malesef öyle bir test gerçekleştirmedim. Olduğunu da sanmıyorum. Bu kol Logitech F310'a kıyasla harika ama diğer türlü parasına göre daha iyi kollar var.
Test eder misin müsait olunca gamepad tester uygulamalarından birinde? Zaten tetiğe bastığında oradaki göstergelerde görürsün eğer sadece 0-1 oluyorsa dediğim gibidir.

Buna para vereceğinize Ali Express'ten vergisiyle beraber Data Frog Gamepad alın. Kablolu - kablosuz özelliği, makro tuşları, LED destekli, gyro sensörlü, titreşim özelliği var. Esas bomba ise bu kol kendini cihaz fark etmeksizin "Xbox controller" olarak tanıtıyor. Sadece bir tane Bluetooth adaptör ile kablosuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Ben 460 küsur gibi bir fiyata temin ettim. Bu kolu şiddetle tavsiye ederim. F310'dan on kat daha iyi bir koldur bu.

@Xantern bu kolu indirim olarak paylaşırsan F310'dan daha iyi olur.

2 aylık ömrü var, leş gibi oluyorlar ben GameSir T4 Pro aldım zamanında 4 ayda çöp oldu, deli gibi drift var tuşların hassasiyeti direk gitti vs. gyrosu da muhtemelen leş gibidir. Daha Xbox controllerdan şaşmam ver ya da Logitech alacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aylık ömrü var, leş gibi oluyorlar ben GameSir T4 Pro aldım zamanında 4 ayda çöp oldu, deli gibi drift var tuşların hassasiyeti direk gitti vs. gyrosu da muhtemelen leş gibidir. Daha Xbox controllerdan şaşmam ver ya da Logitech alacaksın.
Aynen hocam, sen bu kafayla devam et! Sana 2 ay sonra dönerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı