Elektronik Amazon Prime'da Logitech F310 559,00 TL

Amazon'da yok. Ben başta yanlış yazmışım. AliExpress'ten güvenle alabilirsiniz. Benim elime 2 haftada ulaştı.

Hocam yorumlarda birisi yarim gaz yarim fren vesaire yok demis dogru mudur?

Hocam bu direksiyon seti değil?
Galiba bahsetmek istediği triggerların ara değerlerinin olmadığı yani az basışta da fazla basışta da aynı değeri vermesi. Gamepad testerlarda trigger hareket ettirince 0.30-0.50 gibi artmak yerine 0 ve 1 olarak artması galiba. Umarım anlatabilmişimdir. Cidden öyleyse bilmek isterim ona göre alacağım.

Malesef öyle bir test gerçekleştirmedim. Olduğunu da sanmıyorum. Bu kol Logitech F310'a kıyasla harika ama diğer türlü parasına göre daha iyi kollar var.

Malesef öyle bir test gerçekleştirmedim. Olduğunu da sanmıyorum. Bu kol Logitech F310'a kıyasla harika ama diğer türlü parasına göre daha iyi kollar var.
Test eder misin müsait olunca gamepad tester uygulamalarından birinde? Zaten tetiğe bastığında oradaki göstergelerde görürsün eğer sadece 0-1 oluyorsa dediğim gibidir.

2 aylık ömrü var, leş gibi oluyorlar ben GameSir T4 Pro aldım zamanında 4 ayda çöp oldu, deli gibi drift var tuşların hassasiyeti direk gitti vs. gyrosu da muhtemelen leş gibidir. Daha Xbox controllerdan şaşmam ver ya da Logitech alacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018'den beri kullanıyorum. Gerçekten çok sağlam 100 kere yere düşürmüşümdür hiç bir şey olmadı ama biraz sert bir kol. Mortal Kombat oynarken eller, parmaklar ciddi ağrıyor.

Aynen hocam, sen bu kafayla devam et! Sana 2 ay sonra dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…