Joe Satriani
Centipat
Arkadaşlar düşük fiyat mı tam bilmiyorum ama son aylarda gördüğüm en düşük seviyede. Ben 5 ay önce 8200'den almıştım aynı kartı malum ekonomi işte
.
12.500 TL'ye RTX 3090 yok.2500 lira daha ekleyip RTX 3090 alin![]()
Aynen sıfır zaten bunlar da
Hocam ikinci el değil yalnız benim linkini attığım. İkinci el riski de var ne çıkacağı tam belli değil. 2 testle garanti alınmıyorki.
Hocam ikinci el değil yalnız benim linkini attığım. İkinci el riski de var ne çıkacağı tam belli değil. 2 testle garanti alınmıyor ki.
Hocam ikinci el değil yalnız benim linkini attığım. İkinci el riski de var ne çıkacağı tam belli değil. 2 testle garanti alınmıyor ki.
Seninle 2. tartismam oluyor bu. Ilkokul terk oldugunu dusunmeye basladim. Ilk tartismada bos kasa fiyatlari 3000 lira oldugundan dolayi yakinmistim. Sacma sapan seyler yazdin. Gene ayni seyi yapiyorsun. Ben adama 0 kart alma. ALirsan seni oldururum demiyorum. 2. el kart almasi icin de zorlamiyorum. bu devirde Para zor kazanilan bir sey. Bir karta 10 bin lira verebiliyorsan 12.5 bin lira da verebiliyorsundur. 2.5 lira daha koyarak %50 daha performansli bir kart alabilirken neden almiyorsun. Kartin faturasi da kutusu da var. Ayni seyi kendim kullanmasam onerir miydim sence?@GumrukMemuru Dostum git 2. el ne yapıyorsan yap o zaman. Seni neden ilgilendiriyor insanların sıfır ürün alması? Biz de sana soralım o zaman senin sorduğun saçma soruyu: Sırf ucuz diye kullanılmış ürünü nasıl tercih edebiliyorsun anlamadım!
Konu sahibi piyasa fiyatından ucuz görmüş ve paylaşmış, isteyen alır isteyen almaz. Herkes ikinci elle uğraşmak zorunda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.