Amazon Prime'de FM2023 ücretsiz

Her sene bu zamanlarda (bir sonraki FM çıkmaya yakın) Amazon bir önceki yılın oyununu veriyor, aklınızda bulunsun.

Bilgilendirme için teşekkürler birazdan alacağım
Hayırlı olsun. Güle güle oynayın.
Prime abone olup oyunu alıp abonelikten çıkarsak bedavayamı almış oluyoruz.
Evet. Bedavaya geliyor. Aboneliği iptal etmezseniz de bir sonraki ay 39TL çeker kartınızdan abonelik için.
Daha Prime’a gelmeden önce tartışması çok yapıldı. Bilmeyen kalmamıştır herhalde.
Valla aktif değilimdir o sıra forumda. Benim gibi sonradan girenler de bilgilensin istedim. Güzel fırsat ne de olsa.
+olarak Farming Simülatör 19 da veriliyordu, süresi bitti mi bilemiyorum ama bakmakta fayda var almayanların haberi olsun.
Çok güzel oyunlar veriyorlar arada sessiz sedasız. Opera GX olmasa haberimiz olmayacak. Veya kontrol etmesek.

Prime’a ilk katılman ise evet.
Merhaba, bu hususu tam anlayamadım. Daha öncesinden başka bir tarihte prime aboneliği alıp iptal etmiştim. Şimdi tekrar prime üyeliği alırsam bu oyunlar benim epic kütüphaneme eklenmeyecek mi? Yeni üye veya aralıksız üye mi olmam gerekiyor? Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…