+olarak Farming Simülatör 19 da veriliyordu, süresi bitti mi bilemiyorum ama bakmakta fayda var almayanların haberi olsun.Football Manager 2023 Amazon Prime'de ücretsiz veriliyor. Son 22 günü kalmış. Oyun Epic Games hesabınıza ekleniyor.
39TL'ye 799TL'lik oyun... Bence çok iyi.
Eki Görüntüle 1957540
Prime’a ilk katılman ise evet.Prime abone olup oyunu alıp abonelikten çıkarsak bedavayamı almış oluyoruz.
Hayırlı olsun. Güle güle oynayın.Bilgilendirme için teşekkürler birazdan alacağım
Evet. Bedavaya geliyor. Aboneliği iptal etmezseniz de bir sonraki ay 39TL çeker kartınızdan abonelik için.Prime abone olup oyunu alıp abonelikten çıkarsak bedavayamı almış oluyoruz.
Valla aktif değilimdir o sıra forumda. Benim gibi sonradan girenler de bilgilensin istedim. Güzel fırsat ne de olsa.Daha Prime’a gelmeden önce tartışması çok yapıldı. Bilmeyen kalmamıştır herhalde.![]()
Çok güzel oyunlar veriyorlar arada sessiz sedasız. Opera GX olmasa haberimiz olmayacak. Veya kontrol etmesek.+olarak Farming Simülatör 19 da veriliyordu, süresi bitti mi bilemiyorum ama bakmakta fayda var almayanların haberi olsun.
Merhaba, bu hususu tam anlayamadım. Daha öncesinden başka bir tarihte prime aboneliği alıp iptal etmiştim. Şimdi tekrar prime üyeliği alırsam bu oyunlar benim epic kütüphaneme eklenmeyecek mi? Yeni üye veya aralıksız üye mi olmam gerekiyor? Teşekkürler!Prime’a ilk katılman ise evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.