Thermal Grizzly ürünleri satıyor ama satıcıyı ilk defa gördüm. Daha önce tecrübesi olan var mı?
PhaseSheet PTM.Satıcıyı duymadım görmedim fakat Thermal Grizzly'nin çoğu ürününü Amazon'un kendisi en ucuz şekilde satmakta. Hangi üründen bahsediyorsun?
PhaseSheet PTM.
Yani tek güvence Amazon üzerinden alman olur. İnternette ufak bir gezindim satıcı hakkında başka bir forumda "sahte termal macun gönderiliyor olabilir" demişler, sende görmüşsündür.PhaseSheet PTM.
Yani tek güvence Amazon üzerinden alman olur. İnternette ufak bir gezindim satıcı hakkında başka bir forumda "sahte termal macun gönderiliyor olabilir" demişler, sende görmüşsündür.
Ben almazdım şahsen. Başka markanın muadil ürünleri varsa eğer onlara bak derim.
Alternatif ürün öneriniz var mı? PTM 7950 piyasada bulmak zor, bunun dışında ThermalRight Heilos gördüm de ne kadar iyidir bilmiyorum.Yorumlara bakınca çok başarılı bir firma olmadığı belli oluyor.
Başka firma veya ürün bakmakta fayda var.
Çok hakim değilim o konulara ama Tom's Hardware'ın bir incelemesini buldum. Fena durmuyor Helios. Benzerler testlerde PTM 7950 ile.Alternatif ürün öneriniz var mı? PTM 7950 piyasada bulmak zor, bunun dışında ThermalRight Heilos gördüm de ne kadar iyidir bilmiyorum.
Think24 satıcısının profilinde buradaki telefon numarası varmış, galiba aynı satıcı ama ismi niye farklı acaba enteresan.Thermal Grizzly
wb-technologies.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.