Amazon satıcısı Think24 güvenilir mi?

Böyle bir inceleme var bak istersen.

Yani tek güvence Amazon üzerinden alman olur. İnternette ufak bir gezindim satıcı hakkında başka bir forumda "sahte termal macun gönderiliyor olabilir" demişler, sende görmüşsündür.

Ben almazdım şahsen. Başka markanın muadil ürünleri varsa eğer onlara bak derim.

Yani tek güvence Amazon üzerinden alman olur. İnternette ufak bir gezindim satıcı hakkında başka bir forumda "sahte termal macun gönderiliyor olabilir" demişler, sende görmüşsündür.

Ben almazdım şahsen. Başka markanın muadil ürünleri varsa eğer onlara bak derim.
Yorumlara bakınca çok başarılı bir firma olmadığı belli oluyor.
Başka firma veya ürün bakmakta fayda var.
Alternatif ürün öneriniz var mı? PTM 7950 piyasada bulmak zor, bunun dışında ThermalRight Heilos gördüm de ne kadar iyidir bilmiyorum.

1749904424520.png

Alternatif ürün öneriniz var mı? PTM 7950 piyasada bulmak zor, bunun dışında ThermalRight Heilos gördüm de ne kadar iyidir bilmiyorum.
Çok hakim değilim o konulara ama Tom's Hardware'ın bir incelemesini buldum. Fena durmuyor Helios. Benzerler testlerde PTM 7950 ile.
Screenshot_20250614_153631_Chrome.jpg

Think24 satıcısının profilinde buradaki telefon numarası varmış, galiba aynı satıcı ama ismi niye farklı acaba enteresan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı