Amazon siparişi alındı ancak para çekmedi

noskillemir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 tane James Donkey 720 aldim. Ama odeme kisminda kodu verdigim halde hata verdi, ben de tekrar ayni kartla odedim ve urunler satin alindi olarak gosterildi ama parayi cekmedikleri icin iptal edip su sekilde bir Gmail geldi e postama. Simdi ise tekrar daha once kullandigim kartimla almayi denedim, yine para cekmedi ve siparisi aldi.

1685988695070.png

@Yukapian hocam merhaba nedense konuya cevap yazamiyorum ama az once baktigimda hala para duruyordu.

@Furkan Borak 2 farkli karttan denedim olmadi.

Son durum tekrar iptal edildi. Trendyol uzerinden alacağım. 2 Kartimla denedim olmadi

Son düzenleme:
Merhaba, 2 tane James Donkey 720 aldim. Ama odeme kisminda kodu verdigim halde hata verdi, ben de tekrar ayni kartla odedim ve urunler satin alindi olarak gosterildi ama parayi cekmedikleri icin iptal edip su sekilde bir Gmail geldi e postama. Simdi ise tekrar daha once kullandigim kartimla almayi denedim, yine para cekmedi ve siparisi aldi.

Eki Görüntüle 1808531

@Yukapian hocam merhaba nedense konuya cevap yazamiyorum ama az once baktigimda hala para duruyordu.

@Furkan Borak 2 farkli karttan denedim olmadi.
Devamlı olarak amazon üzerinden alışveriş yapmaktayım. Bazen bir saati bulamıyor para çekme işlemi. Daha uzun sürdüğü de olmuştu, kredi kartından alım yaptığımda bazen beklemeye düşebiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı