Amazon siparişi kayıplarda

• Konuyu başlatan cansuwx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 362
İlk siparişinizde kendi adınıza olmayan farklı bir kredi kartı kullanırsan şüpheli işlemden dolayı hesabınız kapatılır.
Kart tamamen bana ait.

Merhaba, Amazon durduk yere hesabınızı kapatmaz. Geçtim Amazon'u bunu hiçbir şirket yapmaz. İllaki bir kural ihlal etmişsinizdir mesela @mustafa_ugur_cyln hocamın dediği gibi. Yani davayla vs. uğraşmayın olumsuz sonuçlanabilir. Paranızı iade alın gerisini boş verin.
Paramı alamadığım için dava edebileceğimi yazdım zaten ortada ne ürün var ne de para.

Amazon isteyerek sizi mağdur etmeyecektir. Yeni bir hesap açarak müşteri temsilcileri ile görüşün, hesabınızı tekrardan açılması için talepte bulunun. Muhtemelen hesabınız geri açılacaktır. Benim de başıma gelmişti, kusurlu ben olduğum halde, sonuçta hesabımı geri açmışlardı.

Amazon desteğe buradan ulaşın: https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway-issues-36

Eğer oldu da hesabınız açılmadı, ürün elinize ulaşmadı ve para iadeniz de yapılmadı, bu durumda tüketici hakem heyetine başvurmanızı öneririm.

Oldu da ürün elinize ulaştı ve iade etmek istiyorsunuz, o halde tekrardan müşteri temsilcisi ile görüşün.

Farklı bir tarayıcıdan @Ersin Zr verdiği linkten canlı desteğe ulaşın yazışmanız daha uygun olabilir daha ayrıntılı inceleyip size bilgi verebilir hem de ekran fotoğrafı alabilirsiniz. Eğer kullandığınız kart hesap isminizle uyuşuyorsa ve kart illegal olarak kullanılmadıysa ki öyle olsa banka alışverişe izin vermezdi yani her şeyiniz legalse hakkınızı arayın Amazon üzmeyecektir sizi yani çoğu kişi diğer firmaları sevmez çünkü iade değişim de hep yorarlar insanı ama Amazon'un ikilettiğini çok zor gördüm.

Amazon demin benim de siparişimi iptal etti. Şifre değişikliği istedi, şifre değiştirdim fakat sonrasında pat diye iptal etti siparişi. Sipariş maili vs duruyor ama hesaba giriş yaptığımda hiçbir şekilde görünmüyor. 1 hafta önce verdiğim sipariş de yine aynı şekilde görünmüyor geçmiş siparişlerde. Müşteri hizmetlerini aradım, daha doğrusu site üzerinden müsait gözükmesine rağmen aranmak istiyorum dedim ama saçma şekilde 20dk bekleme süresi diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı