Amazon siparişi kendi kendine silinmiş

Daha fazla  
Arkadaşlar az önce bilgisayar sipariş ettim. Fakat şimdi baktığımda sipariş yok ve kayıtlı siparişiniz yok diyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Güncelleme yüksek fiyat olduğu için banka iptal etmiş alışverişi müşteri destekle konuştum ve tekrar denedim şu anda bankada görünüyor ilgilenen herkese teşekkürler. Çok acele yazdığım ve korktuğum için dikkat etmemiştim ihlalde yedik iyi mi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce bilgisayar sipariş ettim. Fakat şimdi baktığımda sipariş yok ve kayıtlı siparişiniz yok diyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Mail geldiyse siparişle ilgili sorun olmaz hallederler bence.

Arkadaşlar az önce bilgisayar sipariş ettim. Fakat şimdi baktığımda sipariş yok ve kayıtlı siparişiniz yok diyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
O bir ara bendede olmuştu. Hesaptan çıkıp girdiğimde düzelmişti. Ya da farklı bir cihazdan bakın.

Belki satıcı iptal etmiştir siparişi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı