Kargo gümrükten geçerken onay belgesi alıyor onun üzerinde yazıyordur. Kargo şirketi gelirken o belgeyi de getirir sana.Arkadaşlar yazılarınızın hepsini okudum ama aklıma bir şey takıldı cevabını bulamadım. Amazonun bizden vergi için 50 dolar aldığını varsayalım. Ama ürün vergisiz ya da 15 dolarlık bir vergiyle geçti diyelim bu durumda amazonun bizde 35 dolar yollaması gerekir ama bize 20 dolar yolladığını varsayalım. Ben devletin üründen 15 dolar vergi aldığını nasıl öğrenebilirim? Daha doğrusu gümrüğün bizden kestiği verginin kaç dolar oluğunu anlamanın yolu amazonun bize geri yolladığı dolar sayısı mı başka bir yoldan ne kadar vergi ödediğimizi öğrenmenin yolu var mı?
Gümrük sınırı artık değişti 30€ oldu her türlü %20 civarı vergi ödeyeceksin.Zalman Z9 Neo ATX/M-ATX/M-ITX Tower USB: Amazon.de: Computer & Zubehör
Şu ürünü sipariş etmek istiyorum. O 0,28'lik küsürat yüzünden vergi mi ödeyecem ben şimdi?
Bir de ödeme ekranında 63 euro görünüyor. Ben 63 mü ödeyeceğim yoksa 75 mi onu da anlamadım.
Ebatlarından dolayı gümrükte sorun çıkar mı? Bu da merak ettiğim başka husus.
Peki orda yazan 75 €'ya vergi de dahil mi, yoksa sonradan mı tahsil ediyorlar. Ödemedikleri kısmı iade ediyor mu Amazon?Gümrük sınırı artık değişti 30€ oldu her türlü %20 civarı vergi ödeyeceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.