Amazon siparişinde "Gümrükte gecikme" yazıyor

fatal23

Hectopat
Merhaba, bir hafta önce Amazon'dan satıcı olarak Booksetc'den kendime bir adet çizgi roman satın almıştım. Yurt dışından gönderiliyordu, ama herhangi bir kargo ücreti veya ek ücret ödemedim. Ürünün kendi ücreti olan 314TL olarak ödedim. Ürünümü kontrol ettiğimde gümrükte geciktiğini gördüm. Altta kargo sahibiyle iletişime geçin diyor. (ekleri paylaştım). Acaba ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bekleyeyim mi?
Ürüünü iptal mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240312_143242_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240312_143242_Amazon Shopping.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_20240312_143238_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240312_143238_Amazon Shopping.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir hafta önce Amazon'dan satıcı olarak Booksetc'den kendime bir adet çizgi roman satın almıştım. Yurt dışından gönderiliyordu, ama herhangi bir kargo ücreti veya ek ücret ödemedim. Ürünün kendi ücreti olan 314TL olarak ödedim. Ürünümü kontrol ettiğimde gümrükte geciktiğini gördüm. Altta kargo sahibiyle iletişime geçin diyor. (ekleri paylaştım). Acaba ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bekleyeyim mi?
Ürüünü iptal mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İptal et geç hiç uğraşma.

Destek ile iletişime geç.

Destek ile iletişime geçtim, konuştum. Ürünün 150 euro altı ve boyuntlarının küçük olması nedeniyle vergisinin olmayacağını gümrüğe takılmayacağını söylediler. Bir de ne zaman ürünün elimde olacağanı sordum. Onun için satıcıya Amazon tarafından bir mesaj yolladıklarını ve mesaj gelince bana ulaştıracaklarnı söylediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı