Amazon Tahmini Kargo ve Vergi Sorunu

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar.

Bazı ürünlerde tahmini kargo ve vergi kısmında bir uyarı ile karşılaşıyorum.
Seçtiğim ürünler Türkiye'ye gönderisi olan ürünler.
Şöyle bir uyarı alıyorum:

Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total.

Bunun sebebi nedir çözebilmiş değilim. Aşağıda birkaç ekran görüntüsü paylaşacağım.

upload_2015-11-17_14-56-16.png

Yukarıda gördüğünüz gibi ürün Türkiye'ye gönderilebiliyor. Ben adresimi seçip denemek istedim.

upload_2015-11-17_14-57-2.png

Yine bir sorun yok. Ancak ürünü ekleyip "Cart" kısmına geldiğimde uyarı alıyorum.

upload_2015-11-17_14-57-48.png

Bazı ürünlerde sorun yaşamıyorum. Bazı ürünlerde sorun yaşıyorum. Sorun yaşadığım ürün sayısı fazla.

Adres bilgilerim şu şekilde:

Adsız.png

Buna ek olarak bugün bir indirim vardı.
http://www.amazon.com/gp/product/B0106AOB7G?psc=1&redirect=true&ref_=ord_cart_shr&smid=ATVPDKIKX0DER

Yine sorun yaşadım.
Bu sorunun sebebi acaba nedir? Hem Türkiye'ye gönderisi olup hem de hata vermesi normal mi?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Dediğiniz gibi bazı ürünlerde bu tür sorun oluyor. Fatura, kargo, hediye adresim tek adres olarak kayıtlı. 30 dolarlık bir üründe yazıya rağmen satın al dedim ve sorunsuz şekilde geldi. E-posta ve canlı destekte kimisi gelir kimisi gelmez demişti, en sonunda bir başka görüşmede merak etmeyin ürün iptal edilirse, paranız iade edilir size bildirilir dediler.

Ancak şimdi ekran kartı alma planım var, aslında kargo ve vergiyi görüyorum ama fiyat 750-800 dolar gibi olunca bende bu sorunu merak ettim. Şuan için canlı destekten pek yardım alamadım açıkçası diğer satıcılardan alabilirsiniz diyerek geçiştirdiler.

Detaylı bir e-posta attım ve cevap bekliyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için son durumu bildiririm. Eğer çok önemli ya da acilse siparişiniz, verdikten sonra siparişte problem var mı ve ya ulaşacak mı diyerek bilgi alabilirsiniz.

Aynı sorun bende de var. Dediğiniz gibi bazı ürünlerde bu tür sorun oluyor. Fatura, kargo, hediye adresim tek adres olarak kayıtlı. 30 dolarlık bir üründe yazıya rağmen satın al dedim ve sorunsuz şekilde geldi. E-posta ve canlı destekte kimisi gelir kimisi gelmez demişti, en sonunda bir başka görüşmede merak etmeyin ürün iptal edilirse, paranız iade edilir size bildirilir dediler.

Ancak şimdi ekran kartı alma planım var, aslında kargo ve vergiyi görüyorum ama fiyat 750-800 dolar gibi olunca bende bu sorunu merak ettim. Şuan için canlı destekten pek yardım alamadım açıkçası diğer satıcılardan alabilirsiniz diyerek geçiştirdiler.

Detaylı bir e-posta attım ve cevap bekliyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için son durumu bildiririm. Eğer çok önemli ya da acilse siparişiniz, verdikten sonra siparişte problem var mı ve ya ulaşacak mı diyerek bilgi alabilirsiniz.
Birazcık hortlatmak gibi olacak ama sonuç?

Ben ekran kartını TR'den almayı seçtim. Alacağım üründe geleceğini söylemişlerdi ama herhangi bir sorun durumunda uğraşamam diyerek Türkiye'den aldım.
Eğer uluslar arası satışta olup sepete eklediğinizde gelmiyor diyorsa, destekten yardım alın derim.

Ben ekran kartını TR'den almayı seçtim. Alacağım üründe geleceğini söylemişlerdi ama herhangi bir sorun durumunda uğraşamam diyerek Türkiye'den aldım.
Eğer uluslar arası satışta olup sepete eklediğinizde gelmiyor diyorsa, destekten yardım alın derim.
Merhaba Biraz geç oldu biliyorum ama burdan başka nerden bakabilirim vergisine kargosuna felen şimdiden teşekkürler yazım için kusura bakmayın :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı