Amazon taksitli alımda tek çekim yaptı

Maxen

Hectopat
Aynı dediğim gibi 3 taksitle aldığım ürünü tek çekim olarak aldı. Ne paranın 1/3'ünü kesti ne de 3/2'lik kısmı geri ödedi. Resmen peşin fiyatina almış oldum. Taksit seçeneğini işaretlememe rağmen neden peşin parayı çekti? O zaman taksitin ne anlamı var. Amazon'da bu durumu düzeltmek için başvuracağınız mercii bile yok

Son düzenleme:
Aynı dediğim gibi 3 taksitle aldığım ürünü tek çekim olarak aldı. Ne paranın 1/3'ünü kesti ne de 3/2'lik kısmı geri ödedi. Resmen peşin fiyatina almış oldum. Taksit seçeneğini işaretlememe rağmen neden peşin parayı çekti? O zaman taksitin ne anlamı var. Amazon'da bu durumu düzeltmek için başvuracağınız mercii bile yok

Hocam diyelim ki 3000TL'lik urunu taksitle aldiniz, kredi kartinizin limitinden 3000TL kesilir ve siz o 3000 TL'yi kac takside bolduyseniz odersiniz, kesim tarihi gelmediyse gozukmemesi olasi

Taksitli bile alsan paranın hepsi limitten düşer sen taksit taksit ödersin eğer kasıt buysa. Yok eğer bu değilse provizyonda tek tutar gözüküyorsa provizyondan çıkınca taksitli olarak görürsün. Eğer bu da değilse yani provizyondan çıkıp karta tek çekip geçtiyse iptal edip tekrar al veya Amazonla iletişime geç.

1 hafta önce aynı durumu yaşadım, amazondan taksitli alışveriş yaptım tutarın hepsini çekti. Bankayla iletişime geçtim bunun normal olduğunu bir süre sonra taksitli olarak sisteme düşeceğini belirttiler. Dedikleri gibi aynı gün içerisinde taksite bölünmüş şekilde kart hareketlerine yansıdı.

Dostum hayatında ilk kez mi taksitli alışveriş yaptın? Eğer kredi kartından aldıysan ne kadar taksit yaparsan yap senden ürün fiyatının tamamını kredi kartının limitinden düşer. Kaç taksit yaptığına bağlı olarak senden ay sonu o kadar ödemeni ister. Her taksiti ödedikçe limitin geri yükselir.

Aynı dediğim gibi 3 taksitle aldığım ürünü tek çekim olarak aldı. Ne paranın 1/3'ünü kesti ne de 3/2'lik kısmı geri ödedi. Resmen peşin fiyatina almış oldum. Taksit seçeneğini işaretlememe rağmen neden peşin parayı çekti? O zaman taksitin ne anlamı var. Amazon'da bu durumu düzeltmek için başvuracağınız mercii bile yok.

Kredi kartında olay şöyle olur, limitiniz var ise toplam taksitlerin miktarında ödeme amazona aktarılır ve kredi kartı limitiniz düşer. Banka sizden ay ay alır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı