Amazon teslim edildi diyor ama edilmedi

alperenkrkmazzz

Kilopat
Amazon'dan dün klavye almıştım ve adres değiştirmeyi unutmuşum. Şu anda bulunmadığım bir eve gitti yani ve bu sabah teslim edildiğine dair bir mail aldım. İade etmek istediğimde klavyeyi alıp şubeye gidip verilen kodu göster diyor ama şu anda o adrese yakın zamanda gidemem ve teslim aldığım göründüğü için klavyeyi geri istiyorlar. Nasıl yapabilirim?

Klavye o adrese teslim edildiyse, iade için klavyenin kargo firmasına geri götürülmesi gerek. Sizin alma şansınız yoksa teslim alan kişi kargo firmasına iade koduyla bırakabilir.

Klavye o adrese teslim edildiyse, iade için klavyenin kargo firmasına geri götürülmesi gerek. Sizin alma şansınız yoksa teslim alan kişi kargo firmasına iade koduyla bırakabilir.

Teslim alan kişi yok işte muhtemelen şubeye geri döndü ama teslim edildi diyor. Müşteri temsilcisi ile konuştum durumu anlattım. Özel inisiyatif alıp para iadesi yapıyorum sizin için dedi.

Teslim alan kişi yok işte muhtemelen şubeye geri döndü ama teslim edildi diyor. Müşteri temsilcisi ile konuştum durumu anlattım. Özel inisiyatif alıp para iadesi yapıyorum sizin için dedi.
O zaman durumun Amazon ile bir ilgisi yok. Kargo firması ile iletişime geçilmesi gerekli. Amazon, kargodan çektiği bilgiyi size iletiyor.
İadenizi yaptılarsa pek üstüne düşmenize gerek yok.

Özel inisiyatif alıp para iadesi yapıyorum sizin için dedi.
Gerçekten Amazon müşteri hizmetleri çok iyi. Arada bir kötü deneyim yaşayanlar oluyor bugün bir konuda da gördük. Ama genel olarak çok iyiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı