Amazon.tr artık hızlı teslimat yapmıyor mu?

astonishedflyer

Hectopat
Daha fazla  
Amazon Prime artık hızlı teslimat yapmıyor mu? Ürünün satıcısı Amazon.tr ve Prime A dahil fakat 20-25 Ocak diyor bu çok fazla. Hafta sonuyla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü 2-3 hafta önce yine cumartesi monitör sipariş etmiştim ertesi gün elimdeydi.

Aynı sorunu yaşadım ben de, artık hızlı teslimatın H'sini yapamıyorlar, 4 günde kargoya verilmiş ürün. Müşteri hizmetleri de yalan söylüyor verdik diye, vermemişler aslında.

İfadeler: RPM
Ben anakart siparişi vermiştim Amazon'un Efsane Cuma indirimlerinde. 1 hafta sonraya gösteriyordu teslim tarihini fakat ertesi gün, sabah erkenden elime geçti.

Ben Samsung SSD perşembe akşam sipariş verdim orada salı-çarşamba gelir demesine rağmen cumartesi öğlen elimdeydi.

Yarın elimde olması gerekiyordu demek ki aksayacak :/

Öncelikle ürün Amazon.com tarafından mı satılıyor, buna bakmak lazım. Sonrasında ise, hızlı teslimet üründen ürüne ve zamandan zamana değişiyor.

Hızlı teslimat yapıyorlar. Bunun dışında orada gösterdikleri süreler aslında sembolik.
Yarın elimde olması gerekiyordu demek ki aksayacak.

Ürün ekran görüntüsü yerine linkini atabilir misin?

13 Ocak 2021 gecenin köründe verdiğim sipariş 14 Ocak 2021 sabahı kargoya verildi. Teslim tarihi 20 Ocak 2021 olarak gözüken kargo, 16 Ocak 2021'de (bugün) elime ulaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…