Amazon.tr artık hızlı teslimat yapmıyor mu?

astonishedflyer

Hectopat
Daha fazla  
Amazon Prime artık hızlı teslimat yapmıyor mu? Ürünün satıcısı Amazon.tr ve Prime A dahil fakat 20-25 Ocak diyor bu çok fazla. Hafta sonuyla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü 2-3 hafta önce yine cumartesi monitör sipariş etmiştim ertesi gün elimdeydi.

FB_IMG_1610802059679.jpg

Ben anakart siparişi vermiştim Amazon'un Efsane Cuma indirimlerinde. 1 hafta sonraya gösteriyordu teslim tarihini fakat ertesi gün, sabah erkenden elime geçti.

Öncelikle ürün Amazon.com tarafından mı satılıyor, buna bakmak lazım. Sonrasında ise, hızlı teslimet üründen ürüne ve zamandan zamana değişiyor.

Hızlı teslimat yapıyorlar. Bunun dışında orada gösterdikleri süreler aslında sembolik.
Yarın elimde olması gerekiyordu demek ki aksayacak.

Ürün ekran görüntüsü yerine linkini atabilir misin?

Öncelikle ürün Amazon.com tarafından mı satılıyor, buna bakmak lazım. Sonrasında ise, hızlı teslimet üründen ürüne ve zamandan zamana değişiyor.

Hızlı teslimat yapıyorlar. Bunun dışında orada gösterdikleri süreler aslında sembolik.

Ürün ekran görüntüsü yerine linkini atabilir misin?

13 Ocak 2021 gecenin köründe verdiğim sipariş 14 Ocak 2021 sabahı kargoya verildi. Teslim tarihi 20 Ocak 2021 olarak gözüken kargo, 16 Ocak 2021'de (bugün) elime ulaştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı