LifeIsLife
Picopat
Daha fazla
Amazon'luk bir durum yok burada karalama yapmak için yazmışsınız belli ki
buna benzer bir mesaj daha görmüştüm bu forum ya da başka bir forumda. Kanıt görselleri yüklerseniz ona göre fikir verebiliriz.
Şaka gibisin. Neden karalama yapayım ki? 10 yaşında falansiniz galiba yine de teşekkürler.Amazon'luk bir durum yok burada karalama yapmak için yazmışsınız belli ki
Buna benzer bir mesaj daha görmüştüm bu forum ya da başka bir forumda. Kanıt görselleri yüklerseniz ona göre fikir verebiliriz.
Kesinlikle öyle. Banka iadenin olmadıgını soyluyor ve yarim saat bankaci bayanla birlikte arastirdik. Ust yetkilileri aradilar onumde.Baksanızdan ödeme itirazında bulunun. Tabi süre biraz geçmiş iptal ederler mi bilmem. Bu gün 2. Oldu bu benim gördüğüm. Sanırım Amazon'un ödeme sisteminde bir hata mevcut. Onlar iade ettiklerini sanıyor ama bir şekilde yansımıyor. Arada bir sorun var. En iyi banka çözer bu işi.
Şaka gibisin. Neden karalama yapayım ki? 10 yaşında falansiniz galiba yine de teşekkürler.
Kesinlikle öyle. Banka iadenin olmadıgını soyluyor ve yarim saat bankaci bayanla birlikte arastirdik. Ust yetkilileri aradilar onumde.
Tamam arkadaşım buyur koy görselleri görelim, neden kızdın ki?Ben de öğrenmiş olayım hem. Laf arasında Amazon'u yerip Hepsiburada'yı övünce, tabii ki şüphe etmem normaldir. Aksi olsa yine şüphe eder aynı şeyleri yazarım. Ayrıca forumdaki ilk mesajınızın da karalama olması... Düşündürücü geldi. Bilmem anlatabildim mi
Amazon'da bu ay içinde iki iadem oldu. Birisi Webcam'di, diğeri ise Bluetooth kulaklık. İkisinde de sıkıntı çıkmadı, ürün ellerine geçer geçmez ücretleri hediye çeki olarak hesabıma aktardılar. İki ürün için de satıcı Amazon.com'du.
Açıkçası iade noktasında Amazon'un, kendi sattığı üründe sıkıntı çıkartacağnı sanmam. Zira çoğu sitenin kutusu açılmamış ürünleri dahi almadığı yerde, Amazon kullanılmış ürünleri sıkıntısız kabul ediyor. Ki sizin durumunuz böyle bile değil.
Kart bilgilerinizi tekrar kontrol edin. Ayrıca iadeyi hesabınıza hediye çeki olarak mı istediniz yoksa banka hesabınıza mı?
Asıl Hepsiburada.com'da rezil hallere düşeceğinize de emin olabilirsiniz bu arada. Dediğim gibi, HB kutusu açılmamış ürünü dahi kabul etmeyen bir firma.
Umarım sorununuz çözülür.
Baksanızdan ödeme itirazında bulunun. Tabi süre biraz geçmiş iptal ederler mi bilmem. Bugün 2. Oldu bu benim gördüğüm. Sanırım Amazon'un ödeme sisteminde bir hata mevcut. Onlar iade ettiklerini sanıyor ama bir şekilde yansımıyor. Arada bir sorun var. En iyi banka çözer bu işi.
Kendi yazdığın şeyi ben de yükle diyorum ve bana psikiyatriye git mi diyorsunİstek üzerine elim de resimler mevcut yüleyebilirim.