Amazon TR vs Sinerji

Amazon daha önce 24G2U iade ettim sıkıntı yaşamadım. Amazon'u asıl tercih etme sebebim kredi kartına vade farkı almıyordu.

Ama Sinerji de AOC ile anlaşmalı ölü piksel çıkarsa değişim garantisi veriyor.

Aynı monitoru Sinerji'den 9 ay önce aldım ve herhangi bir problemle karsilasmadim kargo sürecindede sorun yok 2 günde geldi tavsiyem Sinerji'den alman.

Tabii ki de Amazon. 7 Temmuz da Amazon'dan Gigabyte 1660 OC 6 GB Modelini Sipariş Ettim Normal de Fiyatı 3.350, 11 TL iken İthalat Depozito Ücreti 619,10 TL idi. Sonrasında Ürün 1 Hafta sonra Almanya'dan elime ulaştı 1 ay sonrasında Amazon'dan arandım sonrasında dediler ki beyefendi sizden 15 TL fazladan İthaalat ücreti almışız bunu kartınıza iade ettik Bak Müşteri Hizmetlerine bak 1 Ay sonra arıyor ve 15 TL'lik fazla ücreti iade ediyorlar. Ben şunu düşünüyorum TR satıcısı olsaydı 15 TL fazla ücreti bırak 15 TL eksik ödemişsiniz diye o 15 TL'yi isterlerdi. Vallahi Bundan sonra hep Amazon.

1636318112712.png
1636318124415.png

Konuyu hortlatıyorum ama bugün monitör siparişini Amazon TR üzerinden verdim ölü piksel çıkarsa direkt iade etmeyi düşünüyorum iade edip Sinerji'den alırım bir de ufo testi ghosting testleri glow testleri falan varmış galiba onları nasıl test edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı