Amazon TR'nin hizmet kalitesi

Keskorian

Megapat
Daha fazla  
Amazon TR üzerinden bir satıcıdan tornavida seti satın almıştım ve ürün kusurlu geldi. Ürünü iade etmek istediğimdeyse bana kendim ücretini ödeyerek iade etmem için bir adres fişi verdiler. Ardından müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve satıcının benimle 72 saat içerisinde iletişime geçeceği söylenmesine rağmen dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçtiğimde ise ürünü A'dan Z'ye iade garantisi kapsamına aldılar ve Amazon para iadesini üstlendi. Ürünü istersem imha edebileceğim istesem de kullanabileceğim söylendi. (konuşmanın devamında var ancak ekran görüntüsü alamadan sohbet sonlandı.) Böyle bir hizmet daha önce görmemiştim. Bu markanın neden bu kadar büyüdüğünü bir kez daha görmüş olduk. Bu hizmetin doğuracağı rekabet sonrası diğer markaları da değişime zorlayacağı açık. Amazon TR'ye vermiş olduğu bu hizmetten ötürü teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2022-08-29 084441.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye şartlarında suistimale çok açık bir hizmetleri var. Ne yazık ki sonuna yaklaşıyoruzdur muhtemelen. Hizmet kalitesi Türkiye'deki tüm e-ticaret firmalarını 10'a katlar, çarpar, böler özetle.

Türkiye şartlarında suistimale çok açık bir hizmetleri var. Ne yazık ki sonuna yaklaşıyoruzdur muhtemelen. Hizmet kalitesi Türkiye'deki tüm e-ticaret firmalarını 10'a katlar, çarpar, böler özetle.
Ben sona yaklaşıldığını düşünmüyorum. Yurt dışında da böyle suistimal olayları görülüyor. Bu durumlarda şirket kendini mahkemede savunuyor. Saçma sapan büyüklükteki reklam bütçesini suistimal bedeli olarak ayırsalar bile sahtekar olmayan müşterilerin favorisi oluyor, güven kazanıyor. Mesela konu sahibinin açtığı konudaki şu reklam değeri 1000 tane TV reklamından iyidir. Ekşi sözlükteki binlerce entry, kulaktan kulağa tavsiyeler vs. suistimal edenlere kaptırılan parayı defalarca katlar. Sadece, kedi mamasında bulunabilecek zararlı bir madde şüphesiyle kartıma parayı anında attılar. Böyle bir hizmet gördüğümde biraz pahalı da olsa Amazon'u seçme eğiliminde oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı