İncehesap ve QP Bilişim hizmet kalitesi farkı

Brnce İnternet ve teknoloji alış-veriş şans işi bazen hasarlı bazen ilgi %0. Size gelen destekler keşke bana gelebilseydi. Ben yazınca galiba özellikle cevaplamıyorlar.
n11 üzerinden QP'ye ait ürün alıp, ürünle ilgili sorularınızı oradan sorarsanız kesinlikle yanıt alıyorsunuz. Tabi hala aynı şekilde devam ediyorlarsa. Son alışverişimi yaklaşık 2 ay önce yaptım ve o zamana kadar ürünlerle ilgili bütün sorularımı cevapladılar.

Nasıl fazla para ödeyeceksiniz. Teknobiyotik zaten en beleşi ve en rezili. 🤭
Teknobiyotik'i beğeniyorum çünkü çektikleri videolarda ürünün her yerini detaylı gösteriyorlar. Paketlemeleri de iyi, PSU almıştım oradan. Ayrıca Masterbox olayında da TB haklı, o Masterbox cidden N10'a göre kötü bir kasaydı. Ayrıca Cooler Master'ın eski distribütörünün kendi markasının sahtesini yaptırdığı da doğru, güç kaynaklı kasalarda bir ara "CM Elite" diye dandik bir PSU vermişlerdi yaklaşık 10 yıl evvel.

Teknobiyotik'i beğeniyorum çünkü çektikleri videolarda ürünün her yerini detaylı gösteriyorlar. Paketlemeleri de iyi, PSU almıştım oradan. Ayrıca Masterbox olayında da TB haklı, o Masterbox cidden N10'a göre kötü bir kasaydı. Ayrıca Cooler Master'ın eski distribütörünün kendi markasının sahtesini yaptırdığı da doğru, güç kaynaklı kasalarda bir ara "CM Elite" diye dandik bir PSU vermişlerdi yaklaşık 10 yıl evvel.
Etrafta kötü davranışlar beni üzdü hem de soğuttu. O video da CM'yi yere gömmek için çok şey çabaladılar. CM sponsor olsaydı kötülerlermiydi düşünülür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı