Amazon Türkiye Hakkında Önemli Bilgilendirme

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
fotografcı
Arkadaşlar merhaba. Size bir uyarıda bulunacağım. Birçok satıcının yorumlarını inceledim ve siparişlerin iptal edildiğine dair geri bildirimlerde bulunulmuş. Şu an için satıcısı sadece "Amazon" olan ürünleri satın alın. Aksi halde problem yaşayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah bizde yaşadık aynı durumu, Logitech'in bir Bluetooth gamepad'ini 60 liraya satın aldık. 1 saat sonra para çekimi gerçekleşti ve ürünün siparişi de iptal oldu. İrtibata geçtik, 10 gün içerisinde geri aktarım sağlanacak.

Amazon'un güzel yanı parayı direkt satıcıya aktarmaması, kendi havuzlarında biriktirip teslimat gerçekleştikten sonrasında ilgili firmaya ödemeyi geçiyorlar. Bu yüzden problem yaşanacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ayrı konu açmayı düşünüyorum ama sinirim geçmediği için kendimi şimdilik durduruyorum. Aynı sorunu yaşadım ve bunu söylemek yerine saatlerce uğraştırdılar beni. Ürün alamadığım gibi zarara da girdim dolaylı yoldan.
Siz de mi başka satıcıdan aldınız? Konuyu açıp satıcıyı ifşa edin.

Sebebi bu:
1537458033988.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı