Amazon Türkiye'den beklentileriniz nelerdir?

ProfTech

Kilopat
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
5.215
Makaleler
9
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar bildiginiz uzere Amazon ulkemize gelecekti ama erteledi biraz, iPhone kiranlari bahane etti ama bence o tamamen bahane olmus yani iPhone satislari ulkemizde ortada. Gayet guzel satiyor ayni zamanda diger bilgisayar urunleri de pahalanmasina ragmen satiyor.
Dolayisi ile benim dusuncem dolarin sabit sekil de durmasini beklemek icin erteledi.

Her neyse benim Amazon'dan beklentim musteri memnuniyeti ve yasalara uyma. Ayrica ilk gun icin guzel indirimler olacagini dusunuyorum, sanirim bir de bu efsane Cuma indirimlerinin oldugu tarihte acicaklar anladigim kadariyla, kisacasi guzel indirimler bizi bekliyor olacak.
Peki sizler ne dusunuyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar büyük bir firmanın ülkemizde faaliyet göstermesi devlet büyüklerimizin hoşuna gider. Ekonomi bakanımız sayın Nihat Zeybekçi gerekli vergi yumuşatmaları konusunda adım atacaktır. Yani en azından ben öyle umuyorum.
-----
Dolar konusuna gelince ben kurun yükselmesinin uzun vadede çok iyi olacağını düşünüyorum.
 
Her ne kadar doların durumu mükemmel gözükmesede, amazon TR bizim için iyi olacaktır. Sonuçta trilyonluk bir şirket kendileri. Hakkımızda hayırlısı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı