Amazon, ürünü göndermeden para iadesi yaptı

Beschlee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon üzerinden bir mouse pad almıştım ve hoşuma gitmediğim için iade talebinde bulunmuştum ancak birkaç gün kullandıktan sonra az çok alıştım ve iade talebini tamamen unuttum. Bugün baktığımda hesabıma parayı yatırmışlar ancak ben ürünü geri göndermemiştim. Şu anda da göndermem pek mümkün değil ihtiyacım olduğu için. Ne yapmam gerekiyor? Tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Amazon üzerinden bir mouse pad almıştım ve hoşuma gitmediğim için iade talebinde bulunmuştum ancak birkaç gün kullandıktan sonra az çok alıştım ve iade talebini tamamen unuttum. Bugün baktığımda hesabıma parayı yatırmışlar ancak ben ürünü geri göndermemiştim. Şu anda da göndermem pek mümkün değil ihtiyacım olduğu için. Ne yapmam gerekiyor? Tavsiye verirseniz sevinirim.

İade talebiniz tamamiyle bitmiş mi ve yurt dışı siparişi midir?

Amazon genelde düşük maliyetli ürünlerde kimi zaman iade talep edildiği takdirde ürünü sizden almıyor ancak iadenizi gerçekleştiriyor. Buna sebep olarak aldığınız ürünün sevkiyat maliyetinin üründen daha maliyetli olması gösterilebilir.

Amazon müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu anlattım mümkünse parayı geri vermek istediğimi söyledim ancak gerek olmadığını paranın iade edilmiş olup ürünü tutabileceğimi söylediler sorun çözüldü arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı