YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden satılan bir HDD almayı planlıyorum sizce Amazon'dan bu HDD alınır mı?
Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden satılan bir HDD almayı planlıyorum sizce Amazon'dan bu HDD alınır mı?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.131 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #2 Kesinlikle tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 Seagate ben beğenmiyorum hocam 2 kere aldım 2 si de cok çabuk bozuldu. Ama buradaki arkadaslar daha iyi bilir. Artı 0 Eksi
Seagate ben beğenmiyorum hocam 2 kere aldım 2 si de cok çabuk bozuldu. Ama buradaki arkadaslar daha iyi bilir.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 16 Ekim 2020 #4 Alabilirsiniz Seagate'in genel olarak tüm diskleri güzel. Artı 0 Eksi
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 16 Ekim 2020 #5 2 haftadır kullanıyorum aynısını. Herhangi bir sorunu yok, alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #6 ÇAĞATAY TORUN dedi: Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha önce başka bir siteden HDD almıştım da dolandırıldım vs. o yüzden pek güvenemiyorum. Gerçi para iademi aldım da uğraştırdı beni. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha önce başka bir siteden HDD almıştım da dolandırıldım vs. o yüzden pek güvenemiyorum. Gerçi para iademi aldım da uğraştırdı beni.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 16 Ekim 2020 #7 Bütçene uygunsa alabilirsin. Al, tak kullan. Beğenmediğin bir nokta olursa 30 gün iade hakkı veriyor Amazon sana. Sorun yaşamazsın Türkiye'deki en güvenilir ve müşteri memnuniyeti olan firmadır bana göre Amazon.com.tr. Artı 0 Eksi
Bütçene uygunsa alabilirsin. Al, tak kullan. Beğenmediğin bir nokta olursa 30 gün iade hakkı veriyor Amazon sana. Sorun yaşamazsın Türkiye'deki en güvenilir ve müşteri memnuniyeti olan firmadır bana göre Amazon.com.tr.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.131 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #8 YOBS dedi: Daha önce başka bir siteden HDD almıştım da dolandırıldım vs. o yüzden pek güvenemiyorum. Gerçi para iademi aldım da uğraştırdı beni. Genişletmek için tıkla... Amazon'da öyle şeyler olmaz yani gecikse bile muhakkak olur. Artı 0 Eksi
YOBS dedi: Daha önce başka bir siteden HDD almıştım da dolandırıldım vs. o yüzden pek güvenemiyorum. Gerçi para iademi aldım da uğraştırdı beni. Genişletmek için tıkla... Amazon'da öyle şeyler olmaz yani gecikse bile muhakkak olur.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 16 Ekim 2020 #9 YOBS dedi: Daha önce başka bir siteden HDD almıştım da dolandırıldım vs. o yüzden pek güvenemiyorum. Gerçi para iademi aldım da uğraştırdı beni. Genişletmek için tıkla... Amazon'da o tarz sıkıntılar yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
YOBS dedi: Daha önce başka bir siteden HDD almıştım da dolandırıldım vs. o yüzden pek güvenemiyorum. Gerçi para iademi aldım da uğraştırdı beni. Genişletmek için tıkla... Amazon'da o tarz sıkıntılar yaşamazsınız.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 16 Ekim 2020 #10 Cihazın içinde pil vardır yazması ilginç. Ne pili? Artı 0 Eksi