YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden satılan bir HDD almayı planlıyorum sizce Amazon'dan bu HDD alınır mı?
Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden satılan bir HDD almayı planlıyorum sizce Amazon'dan bu HDD alınır mı?
KS KS YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #11 Thermes dedi: Cihazın içinde pil vardır yazması ilginç. Ne pili? Genişletmek için tıkla... Pil mi vardır? Tam olarak nerede yazıyor? Artı 0 Eksi
Thermes dedi: Cihazın içinde pil vardır yazması ilginç. Ne pili? Genişletmek için tıkla... Pil mi vardır? Tam olarak nerede yazıyor?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 16 Ekim 2020 #12 Ürün bilgileri kısmında yazıyor altta. Artı 0 Eksi
KS KS YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #13 Thermes dedi: Ürün bilgileri kısmında yazıyor altta. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ilk defa gördüm şaşırmadım değil. Artı 0 Eksi
Thermes dedi: Ürün bilgileri kısmında yazıyor altta. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ilk defa gördüm şaşırmadım değil.