Amazon US sipariş verme sonrası para hala çekilmedi

Nekomimi

Femtopat
Katılım
3 Ekim 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, öncelikle benzer soru sorulmuş. İnceledim ama o soruda yazana göre daha aynı gün parayı çekmiş. Benim ürünüm dün sabah kargoya verildi. Şu an ürün kargoda, bana geliyor ve hala parası çekilmedi. Kart hareketlerime baktığımda eksi olarak miktar görünüyor Amazon diye. Ama bakiyem asla eksilmemiş. 1500 TL'lik bir işlem olduğu için eksilseydi anlamamam imkansız olurdu. Sipariş vermeden önce bakiyeme baktım. Siparişi verdim, hala aynı bakiye. Kartta eksi olarak çekilmiş gibi kayıtlar kısmında çıkıyor ancak bakiyeden eksilmiyor. Önemli bir sipariş, parası çekilmediği için bana ulaştırılmadan geri gönderilir mi, çekilirse ne zaman çekilir? Hiç siparişi kargoya verildiği halde parası çekilmeyen oldu mu? Hafta sonuna denk geldiği için açık provizyon gibi falan mı kaldı? Ama Trendyol'dan da aldım aynı anda ve daha sonra tekrar bir şey aldım onları çekti. Nedir bu?
 
Sipariş kargoya verilmeden önce ücret çekilir. Endişe edilecek bir durum yok. Yaklaşık 40 siparişim var yaklaşık 30-35'inde ödemeyi sonradan çekti.

Kargoya verildiği halde ücreti çekmemiş, yeni fark ettim.
 
Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Sipariş kargoya verilmeden önce ücret çekilir. Endişe edilecek bir durum yok. Yaklaşık 40 siparişim var yaklaşık 30-35'inde ödemeyi sonradan çekti.
Ürün kargoya verilmiş, buna rağmen bakiyeden düşmemiş diyor.

Eğer banka uygulamanda - bakiye olarak gözüküyorsa ancak bakiyen eksilmemiş kaldıysa bankan ile bir konuş. Amazon ücreti almadan kargoya çıkarmaz. Bankan ile çözmen gereken bir durum var.
 

Geri
Yukarı