Amazon ve Nanokatolog'dan Alışveriş Yapmak

eduP3

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 Super, Ryzen 5 3600, Gigabyte b450m S2H, 8x2 XPG Ram.
Meslek
Öğrenci
Şu sıralar bilgisayar toplamanın derdindeyim. E malum bir de alacağım parçaların en uygun fiyatlarını bulmaya çalışıyorum. PC donanımların Nanokatalog'dan alacağım. Fiyatlar oldukça ucuz. Arkadaşımda yakın zamanda birkaç parça aldı ve sorunsuz bir şekilde eline ulaştı ama yine de şüpheliyim. Sonuçta diğer sitelerde en ucuz 2800TL civarı olan ekran kartı Nanokatalog'da 2400TL. Acaba alışveriş sırasında veya sonrasında bir sıkıntı olur mu?

Bir de PC'nin yanı sıra ekipman da almak istiyorum ve bu konuda alabileceğim en uygun yer Amazon gibi görünüyor. Fakat gelirken gümrükte takılma veya fazladan para ödeme gibi bir şey olur mu?

Daha önce bu sitelerden alışveriş yapmış veya bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım teşekkürler. Peki Amazon hakkinda fikri olan var mı parçaların hepsini (pc de dahil) Amazon'dan alsam bir sıkıntı çıkar mı? Çıkmazsa ne kadar sürede gelir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı