Amazon veya Vatan'dan Corsair Vengeance Pro 8GB RAM Almak

BuRaKBoSs

Kilopat
Katılım
12 Şubat 2015
Mesajlar
367
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an elimde bulunan 2x4 RAM'ler piyasadan kalkmadan 16 GB yapmak istiyorum. Vatan'ın sitesinden baktığımda 293 TL diyor ve yaşadığım şehirdeki mağazada varmış ama internetten baktığımda Amozon sitesinde uygun fiyatlı olarak buldum sizce nereden almalıyım ?

Amazon

Vatanbilgisayar
 
Yalnız kardeş bir şeye dikkatini çekmek isterim Amazon'un kendi garantörlüğünde satılan bir mal olmadığı için gümrükte falan takılırsa Amazon uğraşmaz. Bir diğer husus kaç lira gümrük kesiyor diye baktım da 59$'lık ürüne 51$ gümrük istiyor 110$'a falan geliyor. Vatandan alman daha hesaplı görünüyor.
 
Volkan yanlış bilgi vermeyelim lütfen. 100 Dolar altındaki ürünlere herhangi bir vergi vermeniz söz konusu değildir. Amazon üzerinden 100 Dolar üzeri alışveriş yaptığınızda da sizden ödemeniz gereken vergiyi de alacaktır. Tüm vergi işlemlerini amazon hallediyor. Aldığı verginin de %40 kadarını geri ödüyor.
 
Hicbirsey söylemiyorum. Sadece satın alma işleminde kendi gözleriniz ile görmenizi istiyorum. Ayrıca amazon kendi stoğundan sattı ürünlerde gümrük işlerini hallediyor, Amazon çatısı altındaki farklı mağaza ve kuruluşlar gümrük garantisi vermemekte.

Özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için. Orada yazan vergi değil, ulaşım bedeli yanlışlık oldu kusura bakmayın.
 
Yurt dışından teknolojik ürün almayı pek olumlu bulmuyorum. Arkadaşım Corsair kulaklık almıştı 200 liraya. Ürün arızalı çıktı, şimdi iade edemiyor. Tavsiyem güvenilir yoldur dostum ne kadar vergi yüzünden pahalı da olsa Türkiye de yaşamanın bir bedeli gibi düşün. İyi forumlar(y)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı