Amazon'da Basil Lidell Hart 1. ve 2. Dünya Savaşı kitaplarında indirim

Esperoja

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
6.614
Makaleler
34
Çözümler
29
Yer
İstanbul
1. ve 2. Dünya savaşı'nı merak edip hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen kişilerin bakabileceği kitaplar. Yazar olan Basil Lidell Hart 1914-1927 yılları arasında İngiliz ordusuna mensup olan ve 1. dünya savaşında bulunmuş bir yüzbaşı, 1895-1970 yılları arasında yaşamış.

Birinci dünya savaşı kitabını takip ediyordum, 32 TL'den 22 TL'ye düşmüş.

2. Dünya savaşı kitabı da aynı şekilde yaklaşık 11-12 TL'lik indirime girmiş, 24 TL olmuş.

Bu indirimler sadece Prime üyelerine özel, ilk ay ücretsiz sonraki aylar 8 TL olacak şekilde Prime'ye üye olabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
1. ve 2. dünya savaşı'nı merak edip hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen kişilerin bakabileceği kitaplar. Yazar olan basil lidell hart 1914-1927 yılları arasında İngiliz ordusuna mensup olan ve 1. dünya savaşında bulunmuş bir yüzbaşı, 1895-1970 yılları arasında yaşamış.

Birinci dünya savaşı kitabını takip ediyordum, 32 TL'den 22 TL'ye düşmüş.

2. dünya savaşı kitabı da aynı şekilde yaklaşık 11-12 TL'lik indirime girmiş, 24 TL olmuş.

Çok güzel bir tavsiye vermişsiniz hocam, özellikle 1.dünya savaşı olanı çok ilgimi çekti. Sipariş vereceğim.
 
Nasıl kitaplar hocam, önerir misiniz? Tarihe girmek istiyorum ama pek bilgili değilim, ağır gelir mi?
Aynı şekilde düşünüyorum ben de, Basil Lidell Hart'ın kitaplarını fazlasıyla öneren insan gördüm, deneyerek başlayacağım şahsen. Ek olarak İlber Ortaylı dahi Basil Lidell Hart'ın kitaplarından bazılarını kaynak olarak kullanıyor.
-
Ekleme yapıyorum, kitapları okumak çok keyifli, savaşları anlatırken haritalardan yararlanılmış bildiğiniz kitap içerisinde harita mevcut 26 adet. 37 sayfa boyunca savaşın nedenleri anlatılıyor, 65. sayfada savaş başlıyor. Çok detaylı ve pek ağır bir kitap değil sadece bazı isimlerin ne olduğunu anlamakta zorluk çekebilirsiniz ancak googleden baktığınız zaman alışıyorsunuz kimin ne olduğunu öğrenip, genelde söylüyor ancak bahsettiği kişinin hangi devlete ait olmadığını söylediği bölümler gördüm o biraz zorladı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı