Elektronik Amazon'da HyperX Cloud Core 1.199,00 TL

Kulaklığı 1hafta deneyimledim. Mikrofonu ve ses kasması iyiydi. Tizler yoğundu. Ama benim kafama küçük geldi. Kafası büyük olanlar Razer BlackShark v2X tercih etsin. Bazıları ses kartı bende çıktı demiş. Ben aldığımda çıkmadı. 2yıllık DTS ile geliyor. DTS ses kasmak dışında vasat ama.

Bulunduğunuz bölgedeki neme göre 2 veya 4 yıla derisi dökülmeye başlayacak, sonra pedini değiştirmek istediğinizde bakacaksınız ki fiyatları 600 TL tutuyor. Ben buna bu parayı vereceğime yeni kulaklık alırım diyeceksiniz.

Deri pedlerin sıkıntısı. Alacaklar bunu bilerek alsın. Ha bir de yedek aldığınız orjinal kadar dayanmayacak maksimum 1 yıl içinde aynı sorunu verecek size.

İçinden ses kartı çıkmıyor haberiniz olsun.

Ses kartı mevcut hocam ama ayarlanabilir değil bu üründe gömülü olarak geliyor. Almak isteyenler Cloud 2 ile aynı özelliklere sahip. SNR değeri sürücüler ve empedans değerleride aynı bilginiz olsun. Bu iki ürünü birbirinden ayıran tek özellik birinin ses kartı çıkarabilir oluşu diğerinin üzerinde gelişi başka bir şey yok.

Yorumlarda ses kartı çıkıyor diyenler de var. Ses kartlı Core modelleri de mevcut, model numarasını YouTube'da aratınca da ses kartlı kutu açılışları çıkıyor:

HX-HSCC-2-BK/WW

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neye göre belirleniyor acaba üretim tarihi mi?

Reddit'te de tartışılmış. HyperX yetkilisi cevap vermiş. Evet aynı model numarasını hem DTS hem de 7.1 ses kartlı model için kullanıyoruz demişler utanmadan :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1693932035279.png

Son düzenleme:
Cloud Core kalitesinden bağımsız olarak bunun pek iyi bir kaynak olmadığını belirtmek gerekir. Oyuncular sponsorluk ve eski alışkanlıkları sebebiyle aynı ürünü uzun süreler kullanmaya devam edebiliyor. Bu demek değil ki piyasanın en kaliteli ürünleri burada listelenen kulaklıklardır.

Hocam 80 Pro'nun Gaming EQ ayarları yapılmış versiyonu 80 Pro 259 dolar iken bu arkadaş 70 dolara C2 idi tabii o zamanlar o fiyattan çıkıyor ve ses dediğimiz şey öyle ekran kartı gibi yıldan yıla kendini ileriye götüremez

@janeh kulaklıktan bağımsız olarak belirttim, başkaları listeye bakıp "en iyisi bunlarmış, bunlardan birisini alayım" diyebilir. Bu iyi birer tercih olduklarını değiştirmiyor, sadece en iyisiymiş yanılgısına düşmemek gerekir. Her zaman oyuncunun gerçek tercihini yansıtmayabilir.

Jordan da Adidas'ı daha çok beğeniyormuş ama menajeri Nike ile sözleşme imzalatmış. Air Jordan serisinin başarısı ortada. Üstelik muhtemelen o dönemde piyasanın en iyisiydi ancak oyuncunun ilk tercihi değildi. Bu kulaklık markalarının hedefi de tam olarak bu, sponsorluk anlaşması zaten bu sebeple yapılır ancak profesyonel kullanımın yoğun olmasının o ürünün piyasanın en iyi ürünü olduğunu yansıtmadığını belirtmeye çalışıyorum sadece.

Xbox Series S için kulaklık arıyordum Razer BlackShark V2 X alacaktım fakat bu güzel bir indirime girmiş. Parası da çok önemli değil. V2 X mi daha iyi bu mu? FPS oyunu oynayacağım Xbox üzerinden. Bir de Xbox'a takınca mikrofondan ses gider mi yani problem olur mu? Xbox Razer'ı destekliyor ama HyperX destekliyor mu fikrim yok.

Önceden bunun yerine V2 X önerirdim fakat şu an fiyatı iyi düşmüş, alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı