Elektronik Amazon'da HyperX Cloud Core 1.199,00 TL

İyiydi gayet tuşları taktığın gibi zaten direkt Raze snapse mi ne onu yüklüyor PC kendisi ayar falan henüz yapmadım ama tatmin etti beni mousepadde çıkıyor içinden o da güzeldi kulaklıkta da insanlar 7.1i aktif etmede sıkıntı çekmiş de seri numarası falan yazıyordu direkt kaydettim onu da problemsiz bir şekilde amazondan vip trendden aldım ben de
ben de ordan alıcam xboxta kullanıcam ya pcde değil raze snapse kullanmıcam tuş atamama gerek yok sadece kaliteli olsun yeter benim için

Cloud 2 kullanıyorum. Deri kısımları bir miktar deforme oldu. Yakın performans verdiği bilgisi rtings gibi kaynaklarda yer almış. 1199 TL gayet iyi . Yedek olarak aldım. Cloud 2 kullanılmaz hale gelirse kullanırım. İndirim bilgisi için teşekkür ederim.

Ben ikisini de kullandım ve V2 X'in daha iyi olduğu kanaatindeyim. Seslerin kalitesi neredeyse aynı fakat V2 X gerçekten çok çok daha rahat. Bas ve tizler hakkında bilgim yok, pek müzik dinleyen bir insan değilim.
Hocam kafa üzerine baskı yapan ve saçı kafaya yapıştıran kulaklıklara çok uyuz oluyorum ve kullanamıyorum. Hangisini önerirsin?

Hocam kafa üzerine baskı yapan ve saçı kafaya yapıştıran kulaklıklara çok uyuz oluyorum ve kullanamıyorum. Hangisini önerirsin?

Kafa yapısı ile alakalı da olabilir fakat Cloud Core'u ben 1.5 saatten fazla aralıksız kullanamadım. Büyük bir kafam olmasına rağmen V2 X çok rahat ve hiç baskı yapmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı