Bu fiyata alınmaz dip sesi olan kronik sorunlu bir kulaklık alıp iade etmiştim dip sesten dolayı.
2 senedir kullanıyorum hiçbir türlü sorun yaşamadım kronik sorun demişsiniz ilk defa sizden duydum.
Yayıncıların şişirdiği parasını hak etmeyen bir kulaklık.
Aynen o kadar kronik ki amazondaki doğrulanmış alışverişlerde verilen 56.409 puanın 50655 tanesi yani %90'ı 5 ve 4 yıldız. Sadece 3181 adet puan yani %5'lik bir oran 1 ve 2 yıldız. Bayağı berbat görünüyor. EK olarak insanlar,esporcular işi gücü bırakmış 1500 tl lık kulaklıgı boostlama derdinde. Bu insanlar tüm antremanlarını, yayınlarını hatta prof maçlarını sadece bu 8 yıllık kulaklığı duyurabilmek, satışını arttırmak için takıyorlar. Sen de haklısın. Ne diyeyimÜrünün amamzon yorumlarını açıp okuyun ilk defa bende duymuş olmazssınız.
Bu fiyata alınmaz dip sesi olan kronik sorunlu bir kulaklık alıp iade etmiştim dip sesten dolayı.
Ustam dip ses muhabbeti mikrofonun da mı var yoksa kulaklıkta mı?
Aynen o kadar kronik ki Amazon'daki doğrulanmış alışverişlerde verilen 56.409 PUA'nın 50655 tanesi yani %90'ı 5 ve 4 yıldız. Sadece 3181 adet puan yani %5'lik bir oran 1 ve 2 yıldız. Bayağı berbat görünüyor. Ek olarak insanlar, esporcular işi gücü bırakmış 1500 TL'lık kulaklıgı boostlama derdinde. Bu insanlar tüm antrenmanlarını, yayınlarını hatta prof maçlarını sadece bu 8 yıllık kulaklığı duyurabilmek, satışını arttırmak için takıyorlar. Sen de haklısın. Ne diyeyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.