Elektronik Amazon'da HyperX Cloud II 1.561,17 TL

Kulaklık.

Hangi kulaklığı kullanıyorsun diye sorsam Cloud 2 diyeceğin çok belli
Hayır Sennheiser gsp 300 ve 301 kullanıyorum. Nereden bu çıkarıma vardın acaba ? Ben bir kulaklık övmedim. Fanboyluk yapmadım. %5 lik bir oran içerisinden 1-2 tane yoruma bakarak kronik sorunu oldugunu da söylemedim. İstatistikler ve kullanıcı yorumları ortada.

Hayır Sennheiser gsp 300 ve 301 kullanıyorum. Nereden bu çıkarıma vardın acaba? Ben bir kulaklık övmedim. Fanboyluk yapmadım. %5'lik bir oran içerisinden 1-2 tane yoruma bakarak kronik sorunu oldugunu da söylemedim. İstatistikler ve kullanıcı yorumları ortada.

Bu arada dip ses sorunu yaşayanlar arasından 4 puan veren cok fazla.

Bu arada dip ses sorunu yaşayanlar arasından 4 puan veren cok fazla.
Aynı mantıkla 1 puan verip dip ses sorunu yaşamayanlar var. Adam kargo geç geldi diye, paket hasarlı diye 1 puan vermiş.

Benim anlatmaya çalıştığım kronik bir sorun olmadığı. 1 milyon kişide 1000 kişi sorun yaşarsa o sorun kronik olmaz. Elektronik ürün bu sonuçta. Benim aldığım airpods pro'da da dip ses sorunu vardı. Benzer şikayetler internette var. Kronik bir sorun mu bu, değil. Apple garanti kapsamında değiştirdi ve yeni gelen üründe yaşamadım. Bu kadar basit.

Dostlar, kulaklığın fiyatı saat başı 1 lira civarı düşüyor. Sabahtan beri takip ediyorum sürekli bir düşüş var. Haberiniz olsun.

Anlık fiyat 1.565,52 TL.

Dostlar, kulaklığın fiyatı saat başı 1 lira civarı düşüyor. Sabahtan beri takip ediyorum sürekli bir düşüş var. Haberiniz olsun.

Anlık fiyat 1.565,52 TL.

Fiyat çok güzel, superlux'a o kadar para verip earpad falan aldım bilseydim bekler bunu alırdım.
Ne kadar düşecek acaba ihtiyacım falan yok ama böyle düşmeye devam ederse alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı