Hayır Sennheiser gsp 300 ve 301 kullanıyorum. Nereden bu çıkarıma vardın acaba ? Ben bir kulaklık övmedim. Fanboyluk yapmadım. %5 lik bir oran içerisinden 1-2 tane yoruma bakarak kronik sorunu oldugunu da söylemedim. İstatistikler ve kullanıcı yorumları ortada.
Hayır Sennheiser gsp 300 ve 301 kullanıyorum. Nereden bu çıkarıma vardın acaba? Ben bir kulaklık övmedim. Fanboyluk yapmadım. %5'lik bir oran içerisinden 1-2 tane yoruma bakarak kronik sorunu oldugunu da söylemedim. İstatistikler ve kullanıcı yorumları ortada.
Aynı mantıkla 1 puan verip dip ses sorunu yaşamayanlar var. Adam kargo geç geldi diye, paket hasarlı diye 1 puan vermiş.
Benim anlatmaya çalıştığım kronik bir sorun olmadığı. 1 milyon kişide 1000 kişi sorun yaşarsa o sorun kronik olmaz. Elektronik ürün bu sonuçta. Benim aldığım airpods pro'da da dip ses sorunu vardı. Benzer şikayetler internette var. Kronik bir sorun mu bu, değil. Apple garanti kapsamında değiştirdi ve yeni gelen üründe yaşamadım. Bu kadar basit.
Fiyat çok güzel, superlux'a o kadar para verip earpad falan aldım bilseydim bekler bunu alırdım.
Ne kadar düşecek acaba ihtiyacım falan yok ama böyle düşmeye devam ederse alabilirim.