- Makaleler
- 2
Daha fazla
Sipariş ettiğim ürün bugün bulunduğum ildeki teslimat şubesine ulaştı fakat benim iade etmem gerekiyordu. Uygulama üzerinden iade talebi oluşturmayı denedim ama o şekilde talep oluşturduğumda ürünü kendim giderek belirtilen kargo firmasına teslim etmeliymişim. Canlı sohbet aracılığıyla temsilciyle görüştüm ve durumu belirttim. Kendisi de siparişimi getirecek olan kargo firmasını arayarak ürünü geri göndermelerini söyledi (en azından bana söylenen bu). Canlı sohbetteki temsilci kargo şirketinin 3 iş günü içerisinde iade edileceğini belirteceğini söyledi.
Kafama yatmayan şey şu: İade sürecini Amazon'un başlatması gerekmiyor mu? Uygulamadan kontrol ettiğimde ürünün iade edileceğine dair bir şey göremedim. Ne olur ne olmaz diye temsilciden e-posta yoluyla bir bilgilendirme maili göndermesini istedim ki gönderdi de ama yine de biraz huzursuzlandım.
Bu konuda bir bilginiz varsa beni aydınlatmanızı rica ediyorum.
Kafama yatmayan şey şu: İade sürecini Amazon'un başlatması gerekmiyor mu? Uygulamadan kontrol ettiğimde ürünün iade edileceğine dair bir şey göremedim. Ne olur ne olmaz diye temsilciden e-posta yoluyla bir bilgilendirme maili göndermesini istedim ki gönderdi de ama yine de biraz huzursuzlandım.
Bu konuda bir bilginiz varsa beni aydınlatmanızı rica ediyorum.