Elektronik Amazon'da KUIYN Kablosuz 2.4 GHz RGB Klavye 295TL

Kablosuz olması ayrıca RGB olup bu fiyattan alabilmemiz güzel ihtiyacım yoktu ama merak ettim ürünü renkleri çok güzel duruyor 270 TL bedava bu ekonomide böyle klavye için konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim Amazon çok güzel platform geçen gün karşıma çok güzel fırsat çıktı almak istediğim bir üründü linki bırakıyorum 350 TL aldım ben aldıktan sonra 800 TL oldu Türkiye'de ise daha astronomik rakamlara satıyorlar
 
Kablosuz olması ayrıca RGB olup bu fiyattan alabilmemiz güzel ihtiyacım yoktu ama merak ettim ürünü renkleri çok güzel duruyor 270 TL bedava bu ekonomide böyle klavye için konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim Amazon çok güzel platform geçen gün karşıma çok güzel fırsat çıktı almak istediğim bir üründü linki bırakıyorum 350 TL aldım ben aldıktan sonra 800 TL oldu Türkiye'de ise daha astronomik rakamlara satıyorlar.

Keşke konu açsaydınız direkt alırdım kaçırmazdım. Ürün çok güzelmiş bu arada.
 
Ben de sipariş verdim. 271 TL için güzel duruyor.
 
Yazın çok baktım bu tarz klavyelere ama Türkçe karakter desteği olmadığı için almadım. Sonunda gittim Monster'ın kablosuz ışıklandırmalı klavyesini aldım. Metal kasa çift bağlantı desteği falan var. Gayet hoşuma gitti. Ama bu klavye de fiyatına göre çok iyi duruyor. TR karakterler olsa klavyem olmasına rağmen alırdım.
 

Geri
Yukarı