İnşallah be kardeşim benim, inşallah..İnsallah istediğin gibi olur hocam. Amazon’a sırtını yaslayan birisinin de sırtı yere gelmez bence.
Valla ben ingilizce olanını verdimTürkçe mi İngilizce mi özgeçmiş istiyorlar?
İnşallah be kardeşim benim, inşallah..İnsallah istediğin gibi olur hocam. Amazon’a sırtını yaslayan birisinin de sırtı yere gelmez bence.
Valla ben ingilizce olanını verdimTürkçe mi İngilizce mi özgeçmiş istiyorlar?
Hocam özgeçmişinizin içeriğini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?İnşallah be kardeşim benim, inşallah..
Valla ben ingilizce olanını verdimhiç riske atmamak adına
Hocam o kadar ağır mı harbiden?Türkiye'deki çalışma koşulları umarım insanidir, Amerika'da Kanada'da pet şişeye işetiyorlar çalışanları.
Hocam özgeçmişinizin içeriğini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Özel, sakıncalı yerleri lazım değil. 1. kısmı geçmek için ne gibi bir düzeyde olunması gerekiyor merak ettim.
Hocam o kadar ağır mı harbiden?
Sonuta koskoca şirket.
Hocam özgeçmişinizin içeriğini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Özel, sakıncalı yerleri lazım değil. 1. kısmı geçmek için ne gibi bir düzeyde olunması gerekiyor merak ettim.
Hocam o kadar ağır mı harbiden?
Sonuta koskoca şirket.
Hocam öncelikle hayırlı olsun, erkeğe maaşı sorulmaz derler cevap vermek istemezseniz de saygı duyarım ancak merak ettim. Ücret konuşuldu mu acaba?Tabii ki, mesaj gönder bana ben sana atayım CV'mi şayet yasak değilse
Tabii ki, mesaj gönder bana ben sana atayım CV'mi şayet yasak değilse
Tabii ki, mesaj gönder bana ben sana atayım CV'mi şayet yasak değilse
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.