Amazon'da oluşan bloke

Archiel

Megapat
Daha fazla  
Amazon'da kartımın bilgilerini yazmama rağmen hata verdi ve 3. denememde hesabım bloke oldu. Şu an bana Amazon'u arayıp blokemi kaldırtmamı istiyorlar fakat numaralarını hem yurt dışı diye aramaya korkuyorum hem de aramayı denediğimde telefon otomatik olarak kapanıyor. Blokeyi açtırmak için başka bir yol var mıdır acaba?

1623433489717.png

Yurt dışı ise Toll Free numarası olabilir. Ondan aramayı dene. Orada yazan galiba zaten Toll Free, arayabilmen gerekiyor.

Amazon çok güzel bir şirket ama şu ödeme sistemini bir yapamadı Türkiye'de.

Evet bir sipariş vermiştim, karttan direk para çekmeye çalıştı sistemleri. 3000 liralık indirimde bir ürün almıştım. Direk çekmeye çalışması sistemsel hata. Benim kartım SMS korumalı. Önce telefona SMS gelmesi gerekiyor. Sonra sistemleri sapıttı ve siparişte karışmalar olmuştu. SMS'i ben manuel olarak yollamalarını istedim aynı dakikalar içinde. SMS girdim ve para çekildi ama ben siparişi itpal ettim karışıklık oldugu için. Sonra paramı 17 gün sonra geri iade ettiler.

Evet bir sipariş vermiştim, karttan direk para çekmeye çalıştı sistemleri. 3000 liralık indirimde bir ürün almıştım. Direk çekmeye çalışması sistemsel hata. Benim kartım SMS korumalı. Önce telefona SMS gelmesi gerekiyor. Sonra sistemleri sapıttı ve siparişte karışmalar olmuştu. SMS'i ben manuel olarak yollamalarını istedim aynı dakikalar içinde. SMS girdim ve para çekildi ama ben siparişi ettim karışıklık oldugu için. Sonra paramı 17 gün sonra geri iade ettiler.
Hic sorma para ya onlara gitmez ya gider onlar gelmemis derler, iade ettik derler iade olmaz para buga girer.
Aynen öyle. En yakın sürede değişmesi gerekiyor ödeme sistemlerinin. Benim de aldığım ürün ücretini sürekli her ay karttan çektiler. Bazen ücreti 2 defa çektiği oldu. 3D secure bile yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı