Amazon'da satışa başlamak

bilmiyorum araştırmaya devam edeceğim ama bir videoda adam şirket hesabı kurmadan önce bir şahsi hesap ile başlamanızı öneririm diyordu.

zaten çabuk pes eden biriyim yakında hevesim geçer :)
Freelance için demiştir muhtemelen.Böyle videolar daha çok hayal satma dolu oluyor :) Yeterli sermayeniz yoksa kesinlikle başlamayın ben bayağı araştırmıştım eskiden.

Kanka kimi izledin ? Batu Z ? Lucifer Michealson ? 💀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun bir yerlerinde söylüyordu.

bilmiyorum araştırmaya devam edeceğim ama bir videoda adam şirket hesabı kurmadan önce bir şahsi hesap ile başlamanızı öneririm diyordu.

zaten çabuk pes eden biriyim yakında hevesim geçer :)
Doğrudur hocam,sizin için en mantıklı karar bu konuda pes etmek.Eğer ben yaparım diyorsanız;İnşallah çok iyi yerlere gelirsiniz.Fakat yeniden söylüyorum emin olun bir yerden sonra vazgeçeceksiniz (kendi şahsi fikrim)

Adama Amazon'a girip görmüş biri olarak şirket lazım diyorum hala videoda şöyle bir şey dedi diyor. :) Gir, aç sayfayı bakalım ticaret kayıt numaran olmadan sana satış yaptırıyor mu? :D

Adama Amazon'a girip görmüş biri olarak şirket lazım diyorum hala videoda şöyle bir şey dedi diyor. :) Gir, aç sayfayı bakalım ticaret kayıt numaran olmadan sana satış yaptırıyor mu? :D
Amazona girip gördüğünden bahsetmemiştiniz ve de gerçekten videoda diyor, yanlış veya kendi uydurduğum bir şeyi söylemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı