Amazon'da Skechers erkek ayakkabılarında %50'ye varan indirim

Lintos

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
12 Haziran 2016
Mesajlar
3.958
Makaleler
25
Çözümler
102
Yer
Colorado, Colorado Springs
Skechers ayakkabı kullanıyorum ve ömrüm boyu giydiğim en rahat ayakkabı diyebilirim. Gördüğüm kadarıyla her ayakkabı için geçerli indirim değil fakat fiyatı düşmüş olan ayakkabıların rahatlığı ve kalitesi gerçekten çok iyi. İlgili linkten ürünleri inceleyebilirsiniz.

 
Bazı Skechers'lar çabuk dağılıyor bazıları sağlam oluyor ben de pek anlayamadım ama fiyatlar uygun. Alacak kişilere şimdiden hayırlı olsun.
 
Hocam Skechers ayakkabılar için numaranız neyse onu alın diyorlar. Şahsen ben numaramı aldım ve tam oldu diyebilirim. Ayağım taraklı ve ona rağmen gayet iyi oturdu.
Adidas, Nike, Puma sıkıldım bunları giyinmekten denemek lazım hep istemişimdir bu marka ayakkabı indirimler güzel teşekkürler.
 
Artık en "dandik" ayakkabı bile 100-150 TL civarında iken -ki genelde ucuz etin yahnisi hesabı oluyor.- bu ayakkabılar tercih edilebilir. Tabanları genel olarak rahat. Bazı ayak sorunu olan kişiler için de bu konuda iyi bir tercih olabilir.

Kötü ayakkabı alıp, kısa sürede çöpe atmak yerine iyi bir ayakkabı almayı tercih ederim. Tabii yaz döneminde, havalandırma niyetiyle birden fazla ayakkabı giymek isteyenler için fiyatları pek uygun olmayacaktır.
 

Geri
Yukarı