Amazon'daki SteelSeries QCK+ Large güvenilir mi?

Kimseye bir şey öğrettiğim yok, ne bu hiddet? Rengi değişti diye belirtmemin sebebi hayli fazla kullandığımı anlatabilmekti ancak anlamak yerine yargılamayı seçmişsin. Dikişli dururken dikişsiz al da demedim. İnsan eliyle ve insanca kullanımda 6 yıldır patlamadığına göre senin yaptığın olumsuz yorum gibi benim de olumlu yorum yapma özgürlüğüm mevcut. Umarım fikir ayrılığı yaşadığın kişilere karşı sürekli, bana yaptığın gibi yukarıdan bakma gafletinde bulunmuyorsundur.

Veyahutta ürünün üretiminde kullanılan kumaşın / yapıştırıcının kalitesi değişmiştir. Hiddetlenmeye gerek yok, bu gibi yan ürünleri SteelSeries kendisi bile üretmiyordur, fason bir yere yaptırıp logoyu çakıp satıyordur. O yüzden zaman içerisinde kalite değişimleri olabilir, 6 sene önce aldığınız aynı ürünün kullanılan kalitesi yüksektir, 2 sene önce alınan ürünün kullanılan kalitesi düşüktür, bilemezsiniz. Hatta kalite bile değişmemiş olabilir, yaşadığınız şehirdeki nem/sıcaklık oranı bile etkiler.

Ancak varsa dikişli model daha iyidir tabii ki, ben de 3 senedir Monster'ın kullanıyorum rengi bile değişmedi çok memnunum öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı