Gümrük vergisini ödediğiniz takdirde gelir, neden gelmesin.
Ben ce patlayacak bu bitcoin işi çünkü birisi daha önce çok ucuza satıyor du bu paraları. Nasıl döndüğünü bilmiyorum tabi bu işlerin.O paranın büyük bir kısmını vergiye ödemek zorunda olacağının farkındadır herhalde?
Su Bitcoin çılgınlığı bitsede kurtulsak![]()
Hayır, yok. Fiyst sınırı olsaydı o zaman ticaret şirketleri nasıl o kadar yüklü mal çekebiliyor gümrükten?Bildiğim kadarıyla fiyat sınırı var?
Bitcoin Mining denen bir işlem var bu ekran kartının hızına veya işlemci vs gibi diğer parçaların hızına göre uzayıp kısalan bir işlem. Bu olayda kısaca tüm dünyadaki bitcoin aktarımlarının çetelesini online bir sistem üzerinde tutmaya deniyor.Bu işten gerçekten de hatrı sayılır para kazanılıyor mu? Taa 2009-10 falandı yanlış hatırlamıyorsam bunu duyduğum da. Ben de deniyecektim ama kısmet olmadı. Velhasıl bu bitcoin neyin karşılığın da veriliyor sizlere bu kadar ekran kartı gücüyle belki süper bir bilgisayar gibi kullanmaya çalışıyorlardır ya da değişik kötü amaçlara hizmet ediyordur. Bilmiyorum bilen biri var mı?
Ben ce patlayacak bu bitcoin işi çünkü birisi daha önce çok ucuza satıyor du bu paraları. Nasıl döndüğünü bilmiyorum tabi bu işlerin.
Evet var. Ancak o sınır işte vergi sınırıBildiğim kadarıyla fiyat sınırı var?
Amerikanın oyunları bunlarBence patlayacak bu Bitcoin işi çünkü birisi daha önce çok ucuza satıyordu bu paraları. Nasıl döndüğünü bilmiyorum tabi bu işlerin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.