Amazondan Acer Predator Helios 300 Almak

windofchild

Kilopat
Yer
Ankara/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce Amazondan GTX 1070 aldım burada soru-cevap yapmıştık. Şimdi de Recep Baltaş beyin Amerika'da incelediği Acer Predator Helios 300 gaming laptop satın aldım. 2-3 içinde ürün elime ulaşacaktır. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi geri ödenecek mi konusuna çok meraklıyım. Ayrıca siz 1049 dolardan mı satın aldınız? F tuşunun aşırı ısındığını söyleyenler var gelince siz de dener misiniz turbo fanda bile ısınıyor mu veya sizdekinde hiçbir ısınma yok mu ? Bu arada hayırlı olsun.

Hocam ürün elime ulaştı lakin ekstra hdd bölümündeki kablo ve hdd metali çıkmadı iadeye gönderdim yenisi yolda deneyeceğim F tuşu vs herşeyini. Fiyat performans ürünü aynı özellikteki ürünler vergi dahil 1800 dolara geliyor. Bu ürün $1049 + $218 vergi ve kargo dahil geliyor arada $600 fark var. Bu farkı ödeyebilecek insanlar Asus veya Msi alabilirler. Isınma sorunu olsa bile bir şekilde çözülür soğutucu undervolt falan bir şey uygulanır :)

Merhaba dostlar yeni ürün elime ulaştı ürün tam bir fiyat performans ürünü bu fiyata bulunmayacak bir nimet. Yeni gelen üründe de hdd kit eksik fakat bunu bir aracıyla ile Amerikadan temin edeceğim şuan üzerinde sadece 256gb ssd mevcut. İlk oyun izlenimlerim Fifa18de muazzam grafikler var ultra ayarlarda gayet akıcı bir performans sergiliyor. Bios update ile 5-6 saat oyun sonucunda maximum 70 dereceyi gördü. Araştırmalarım sonucu ısınma sorunu olmayan performans cihazı görmedim. Bu üründe ortalaması 60derece olan bir gaming laptop bence ideal sizler ne dersiniz bilmiyorum. Tüm sorularınızı bekliyorum fotoğrafı ilerleyen günlerde ekleyeceğim çok yogun oldugum foruma çok bakamıyorum.

Merhaba dostlar yeni ürün elime ulaştı ürün tam bir fiyat performans ürünü bu fiyata bulunmayacak bir nimet. Yeni gelen üründe de hdd kit eksik fakat bunu bir aracıyla ile Amerikadan temin edeceğim şuan üzerinde sadece 256gb ssd mevcut. İlk oyun izlenimlerim Fifa18de muazzam grafikler var ultra ayarlarda gayet akıcı bir performans sergiliyor. Bios update ile 5-6 saat oyun sonucunda maximum 70 dereceyi gördü. Araştırmalarım sonucu ısınma sorunu olmayan performans cihazı görmedim. Bu üründe ortalaması 60derece olan bir gaming laptop bence ideal sizler ne dersiniz bilmiyorum. Tüm sorularınızı bekliyorum fotoğrafı ilerleyen günlerde ekleyeceğim çok yogun oldugum foruma çok bakamıyorum.

Amerika'dan laptop aldıracağım Amazon'dan Amerika'daki adrese kaç günde gelir acaba?

Amerika'dan laptop aldıracağım Amazon'dan Amerika'daki adrese kaç günde gelir acaba?
Türkiyeye normal kargo ile 10-15 güne geliyor. Amerika içi 3-5 güne gider.

Ürünün garanti durumu hakkında bilginiz var mı? Bir de ürünü satın alırken alt tarafta HDD ve mouse eklemesiyle mi satın almıştınız? Eğer öyle satın aldıysanız HDD montajı yapılmış bir şekilde mi geliyor? @windofchild
ilk 30 gün amazon garantisi var sonrasında Acer Türkiyenin yardımseverliğene kalmış bir durum. Hdd ve mouse almadım çünkü elimde var hddyi kendin 30 saniyede monte edebilirsin zor değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı