Amazon'dan AirPods alınır mı?

taktaktak

Hectopat
Merhaba 2.nesil AirPods istiyorum. MediaMarkt'dan alacaktım ama Amazon'da 800₺ hediye kartım var ürünün satıcısı amazon.com.tr aklıma takılan soru; Garantisi nasıl işliyor? Kulaklık bozulursa garanti için hep kargoyla mı uğraşacağım? Şehrimde Apple Store'da yok. Alan varsa bilgilendirebilir mi?
(Ürün linki)

Merhaba 2.nesil AirPods istiyorum. MediaMarkt'dan alacaktım ama Amazon'da 800₺ hediye kartım var ürünün satıcısı amazon.com.tr aklıma takılan soru; Garantisi nasıl işliyor? Kulaklık bozulursa garanti için hep kargoyla mı uğraşacağım? Şehrimde Apple Store'da yok. Alan varsa bilgilendirebilir mi?
(Ürün linki)

Kargoyla uğraşmak derken?
MediaMarkt'dan da alsanız sonuç olarak bir yere gidip belgeler imzalayacaksınız.

Kargoya verme süreci MediaMarkt vatan gibi mağazalrdan garantiye göndermekten daha kısa sürüyor genelde. Bence bu yüzden buna pek takılmayın.

Teknik servis için sadece Apple Store'a gitmenize gerek yok. Gürgençler, Troy veya Apple'ın sitesinde yazan diğer teknik servislere götürebilirsiniz.

Kargoyla uğraşmak derken?
MediaMarkt'dan da alsanız sonuç olarak bir yere gidip belgeler imzalayacaksınız.

Kargoya verme süreci MediaMarkt vatan gibi mağazalrdan garantiye göndermekten daha kısa sürüyor genelde. Bence bu yüzden buna pek takılmayın.

Teknik servis için sadece Apple Store'a gitmenize gerek yok. Gürgençler, troy veya Apple'ın sitesinde yazan diğer teknik servislere götürebilirsiniz.

Amazon'dan aldığım ürünü gürgençlere garanti için verebiliyor muyum?

Amazon'dan aldığım ürünü gürgençlere garanti için verebiliyor muyum?

Apple ürünü olduğuiçin anlaşmalı herhangi bir Apple servisine götürebiliyor olmanız lazım.

Daha önce Medimark'den Apple Watch almıştım gürgençler kabul etmedi :)
Normalde alması gerekir diye biliyorum belki o zamanlık bir durum vardır. Fakat Amazon'dan aldığınız zaman bir sıkıntı olmaz. Hem neden daha ürünü almadan bozulmasını dert ediyorsunuz ki? Aldıktan sonra bozulduğunda her türlü beklersiniz tamiri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı