Amazon'dan alınan ekran kartı gümrüğe takılır mı?

Sahte çıkma ihtimali var mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    45

Sebastiann

Kilopat
Daha fazla  
Almak istediğim ekran kartı GTX 1080 veya GTX 1070. Kargo sıkıntısı falan çıkmaz ise kaç gün sürer? Ödeme yöntemi olarak kredi kartı kullanacağım ancak merak ettiğim asıl sorun şu ki gümrüğe takılma gibi bir durum olur mu ?

Edit:Amazon.de Einkaufswagen

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılmaz, vergi peşin alınıyor Amazon'da. Normal kargo 2 hafta civarı sürer, hızlı kargo 1 hafta civarı sürer.

Bu arada oylamanız için şöyle diyeyim. Solda satıcı seçme kısmı var oradan amazon.de'yi seçerseniz işinizi garantiye alırsınız çünkü direk amazon üzerinden almış oluyorsunuz. Farklı satıcılardan alırsanız sahte çıkma işi tamamen satıcıya kalıyor.

Sıkıntı yok 1070 aldım geçen hafta cuma fakat expresss en hızlı kargoyla bile malesef 1 haftadır elime geçmedi gümrüğe takıldı dün istanbula gelip şimdi yarın gelmesini umuyorum umarım pazartesi salıya kalmaz :)

Bu arada hazır burdasınız sorayım ben 1070 aldım fakat amazonda fişte yazmıyor şu 1070 veya 1080 alana bedava watch dogs 2 varmış ben onu nasıl alacağım mal gelince kod bir yerde falan mı yazar ?

Sıkıntı yok 1070 aldım geçen hafta cuma fakat expresss en hızlı kargoyla bile malesef 1 haftadır elime geçmedi gümrüğe takıldı dün istanbula gelip şimdi yarın gelmesini umuyorum umarım pazartesi salıya kalmaz :)

Bu arada hazır burdasınız sorayım ben 1070 aldım fakat amazonda fişte yazmıyor şu 1070 veya 1080 alana bedava watch dogs 2 varmış ben onu nasıl alacağım mal gelince kod bir yerde falan mı yazar ?
hocam bende 1070 almayi dusunuyorum amazondan surecde bir problem yasadiniz mi suan size ulasti mi birde belirtilen fiyata mi aldiniz yoksa gumruk vb ucret odediniz mi

Sent from my LG-D855 using Technopat Sosyal mobile app

hocam bende 1070 almayi dusunuyorum amazondan surecde bir problem yasadiniz mi suan size ulasti mi birde belirtilen fiyata mi aldiniz yoksa gumruk vb ucret odediniz mi

hocam süreçte bir sıkıntı oldu fakat benden kaynaklıydı. adres kısmını herşeyi doğru girmişim fakat ülke kısmını almanya bırakmışım o yüzden biraz sıkıntı oldu. ama daha sonra düzeltildi ve hayır başka birşe ödemiyorsun merak etme satın alıyorsun hiçbir ek ücret alınmadan kapına kadar geliyor :)

hocam ben almaya kalktim 1070 msi gaming x olan modeli ilk basta 449 dolar gozukuyordu sonrada 580 dolara yukseldi turkiye secince ithalat maliyeti vb birsey yaziyor siz 1070 hangi modelini tam kaca aldiniz acaba

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı