Amazon'dan alınan ekran kartı gümrüğe takılır mı?

Sahte çıkma ihtimali var mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    45
hocam ben almaya kalktim 1070 msi gaming x olan modeli ilk basta 449 dolar gozukuyordu sonrada 580 dolara yukseldi turkiye secince ithalat maliyeti vb birsey yaziyor siz 1070 hangi modelini tam kaca aldiniz acaba

Sent from my LG-D855 using Technopat Sosyal mobile app
Eğer amazon.com'dan alırsan öyle olur. amazon.de'den alman lazım dediğimiz için.

hocam süreçte bir sıkıntı oldu fakat benden kaynaklıydı. adres kısmını herşeyi doğru girmişim fakat ülke kısmını almanya bırakmışım o yüzden biraz sıkıntı oldu. ama daha sonra düzeltildi ve hayır başka birşe ödemiyorsun merak etme satın alıyorsun hiçbir ek ücret alınmadan kapına kadar geliyor :)
hocam 1070 hangi modelini ne kadara aldiniz tam ben amazon.com a uye oldum gaming x 8gb olan 449 dolar diyor ustune ucret alirlar mi siz ne kadara aldiniz

hocam 1070 hangi modelini ne kadara aldiniz tam ben amazon.com a uye oldum gaming x 8gb olan 449 dolar diyor ustune ucret alirlar mi siz ne kadara aldiniz

Hocam sıkıntı olmaz neyse fiyatı odur, üstüne ekleme yapmaz. Ancak tavsiyem dolar-euro kurunu sen bankana ayarlat çünkü amazon daha fazla alıyor. Son olarak ben abd den değil de DE'den (Almanya) dan aldım. Yani fiyatları değişiklik göstere bilir.

429$ lık kart sana 521.98$ a eline ulaşır amazon.com tarafından vergi ve kargo ücreti dahil

Aynı kart amazon.de üzerinden ise 488.70€ ya eline geçer. Vergi dahil ve kargo bedava fiyatıdır.

Beyler boşu boşuna yurtdışından OEM parçaları getirme işine girmeyin derim (Tecrübe ile sabit). Hadi arızalı çıkmadı geldiğinde, 1.5 yıl sonra arıza çıksa geçmiş olsun veya 4 5 ay sonra arıza çıksa yolla MSI'a uğraş dur.
Dipnot: MSI desteğe mesaj attım, Amazon'da satılanların global garantisi yok anca aldığın yere yollarsan. Sahte çıkma olayı da şöyle, eğer satan Amazon LLC ise sorun çıkmaz ancak garip garip mağazalardan alırsan adamın kafasına göre.

Bro Amazondan ürün alırken kargo adresini seçtiğin zaman sana zaten yaklaşık vergiyi toplayarak fiyat oluşturuyor. Gümrüğe takılma gibi bir sorun olmuyor, Amazon ödüyor ancak tekrar söylüyorum, bu yurtdışı pc toplama vs. pek önereceğim bir şey değil çünkü çoğu markanın global garantisi yok ve Turkiye dışında neredeyse hiçbir ulkede 2 yıl garanti yok. Hepsi 1 yıl, he garanti var alırım ne olur diyorsan malesef Türkiye için garanti satın alamıyorsun, riskli iş. Ucuz güvenilir bir Türk mağazasından ( indirim varken de olabilir) parçaları alıp topla veya toplat.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı