Amazon'dan alınan ekran kartının boş çıktı

Merak etme Amazon'da mağdur olmazsın. Kargo şubelerine genel itibariyle torbacılıktan hakim karşısına çıkmış insanları aldıkları için böyle şeylerin olması normal. Kargo çalışanı ile alakalı bir muamma var burada, satıcı yapmaz böyle basit numaralar.

Paranı iade ederler mutlaka ancak aklında bulunsun; kargoyu eline aldıktan sonra 10 saniye beklet kargocuyu. Ben korona döneminde imza almadığı için hemen verip gitmeye çalışan kargo çalışanlarını bekletiyorum kasıtlı. Tamam problem yok dedikten sonra salıyorum. Video eşliğinde açıyorum 1K'dan değerli ürünleri.

Merak etme Amazon'da mağdur olmazsın. Kargo şubelerine genel itibarıyla torbacılıktan hakim karşısına çıkmış insanları aldıkları için böyle şeylerin olması normal. Kargo çalışanı ile alakalı bir muamma var burada, satıcı yapmaz böyle basit numaralar.

Paranı iade ederler mutlaka ancak aklında bulunsun; kargoyu eline aldıktan sonra 10 saniye beklet kargocuyu. Ben korona döneminde imza almadığı için hemen verip gitmeye çalışan kargo çalışanlarını bekletiyorum kasıtlı. Tamam problem yok dedikten sonra salıyorum. Video eşliğinde açıyorum 1K'dan değerli ürünleri.

Çok sağ olun hocam içime su serptiniz, yardımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum.
Merak etme Amazon'da mağdur olmazsın. Kargo şubelerine genel itibarıyla torbacılıktan hakim karşısına çıkmış insanları aldıkları için böyle şeylerin olması normal. Kargo çalışanı ile alakalı bir muamma var burada, satıcı yapmaz böyle basit numaralar.

Neden yeni açtığım konu silindi bilmiyorum fakat özet olarak iademin yapılmayacağını eksiksiz olarak gönderildiği söylendi. Kolay gelsin kargo şirketi bilgi vermiyor kargonun sadece desisi 2 olduğunu söylüyorlar. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Tüketici hakem heyetine gitsem sadece müşteri hizmetleri ile yazışmaların SS'i var. Ne yapmalıyım hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı