Amazon'dan alınan EVGA PSU'nun Türkiye garantisi

Ogzih

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2016
Mesajlar
42
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bugün Amazon'un günlük indirimlerinde EVGA'in 750W +80 Plus Gold GQ modelinin 95 dolardan 55 dolardan düştüğünü gördüm. Daha önceden amazondan alışveris yapmakla alakalı araştırma yapmıştım ve ürünü alırken eğer vergi gibi ücretlerin alındıgını gümrükte takılmayacagını duymustum. Kargo parası ile 73 dolara geldi ve vergi alınmadı ancak 1ay gibi bir süre içerisinde geliyor. Benim planım bu yaz sonu PC toplamaktı ancak AMD Zen ve Intel Kaby Lake'in gelişi beni yılın sonunda PC toplamaya ikna etti, o yüzden gelmesi için acelem yok. Benim kafama takılan şey ise gümrüğe takılma riski ve garantisi.

EVGA'in Türkiye de garantisi nasıl ve geçerli mi? Birde kasa, ekran kartı, monitörü Amazon'dan getirtmek istiyorum yılın sonunu beklerken indirimleri takip edip yavaş yavaş başlıyım diyorum. Bu arada sizce iyi bir alım olmuş mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evganın uluslararası garantisi varsa türkiyede garantisi geçerli olur.
Ekran kartını amazondan getirmek senin yararına olur ama kasa zaten hemen hemen türkiyedeki fiyatlara sahip getirmen değmez monitörü ise bilmem.
 
EVGA'nın international warranty'si yani uluslararası garanti kapsaması vardır. EVGA'nın Türkiye distribütörü ile iletişime geçerek sorunlarını anlatabilirsin.
 
Bende alacaktım fakat bazı sebeplerden dolayı alamadım :D Fiyatı vergi sınırının altında kaldığı için vergi alınmıyor. Stoklar bittiğinden dolayı 2-4 haftaya kargolanır diyordu ama yakın bi zamanda kargoya verilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı