Amazon'dan alınan iPhone 15 iade edilebilir mi?

Muhammet412

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 almayı düşünüyorum. İade konusunda şu ana kadar problem çıkarmadığı için Amazon üzerinden alacağım. 14 gün cayma süresi var. Aldıktan sonra beğenmeyip bu süre içinde iade edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15 almayı düşünüyorum. İade konusunda şu ana kadar problem çıkarmadığı için Amazon üzerinden alacağım. 14 gün cayma süresi var. Aldıktan sonra beğenmeyip bu süre içinde iade edebilir miyim?

Hocam 1000 liralik kulaklık degil ki ben bunu begenmedim diyesiniz 50.000 TL'lik telefondan bahsediyoruz. Ben Amazon'un kutusu acilmis bir IPhone'a sirf begenmediginiz icin asla ama asla iade verecegini dusunmuyorum. Cunku siz o IPhone'u aktif ettiginiz anda garantisi baslar ve telefon ayarlarindan hangi tarihte aktive edildigi gozukur. Amazonun o urunu yeniden satmak gibi bir mumkunati yok.

Arizali cikarsa orasi ayri aninda iade alirlar.

Son düzenleme:
Amazon bütün ürünleri iade alıyor, zarar vermediğiniz sürece. Tek koşul Amazon.com.tr den satın alınması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı