Amazon'dan alınan kulaklık iade ürünü mü?

Fark etmez, eskisinde de çıkıyor yenisinde de. Eksik yazmışım o cümleyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bunların hiçbirinden çıkmıyor emin misiniz ?

Bunların hiçbirinden çıkmıyor emin misiniz?
Bölgeye göre değişiyor o zaman kutu içeriği. Çünkü benim baktıklarımda da hep taşıma çantası çıkmış. Ayrıca öznel konuşuyormuşum gibi "emin misiniz" demeniz garip değil mi?

Örneğin bu da RTINGS incelemesindeki kutu içeriği. Yine taşıma çantası var.

1699984138532.png

Bölgeye göre değişiyor o zaman kutu içeriği. Çünkü benim baktıklarımda da hep taşıma çantası çıkmış. Ayrıca öznel konuşuyormuşum gibi "emin misiniz" demeniz garip değil mi?

İnsanlar yanılabilir bu da gayet doğal bir durumdur sizin dediğiniz gibi yenilerinin hepsinden çıkmış fakat ben hangi videoyu açarsam açayım hiçbirinden çıkmıyor. Karıştırma imkanınız da olabileceğinden sordum o soruyu. İsterseniz sizin izleyip de çıkıyor dediğiniz videoyu bizimle de paylaşabilirsiniz, en azından bizim de merakımız giderilmiş olur.

İsterseniz sizin izleyip de çıkıyor dediğiniz videoyu bizimle de paylaşabilirsiniz, en azından bizim de merakımız giderilmiş olur.
Attım zaten? Mesajlarımı okuduğuna emin misin?
Eki Görüntüle 2014894

Şimdi Reddit'te HyperX'in bir mesajını gördüm, ara revizyonlarda taşıma çantası vs. gibi çoğu kişinin kullanmadığı aksesuarları kutu içeriğinden çıkarmışlar.

1699984469643.png

Ama yine de burada bir yanlış var. Çünkü HP üretimi olanların bazılarında varken bazılarında yok.

Sizin paylaştığınız videonun içeriğinde eskisinin içerisiden çıkıp çıkmadığına yeniden bakar mısınız rica etsem. Yenisinin içerisinden çıkıyor. eskisinden çıkan bir çanta yok.
Cloud II'nin ilk versiyonunda dahi taşıma çantası çıkıyor. Ara revizyonlarda kaldırmaya gitmişler ama HP versiyonunda bazı kişilerde var bazı kişilerde yok. Canının istediğine koymuş canının istemediğine koymamış.

RTINGS kutu içeriğini yukarıya attım. Onların incelediği, beyaz kutuludan önceki revizyon.

Yani suç Amazon'dan ziyade HyperX'te gibi duruyor.

Şimdi Reddit'te HyperX'in bir mesajını gördüm, ara revizyonlarda taşıma çantası vs. gibi çoğu kişinin kullanmadığı aksesuarları kutu içeriğinden çıkarmışlar.

Eki Görüntüle 2014922

Ama yine de burada bir yanlış var. Çünkü HP üretimi olanların bazılarında varken bazılarında yok.

Cloud II'nin ilk versiyonunda dahi taşıma çantası çıkıyor. Ara revizyonlarda kaldırmaya gitmişler ama HP versiyonunda bazı kişilerde var bazı kişilerde yok. Canının istediğine koymuş canının istemediğine koymamış.

RTINGS kutu içeriğini yukarıya attım. Onların incelediği, beyaz kutuludan önceki revizyon.

Gördüm hocam dediğiniz gibi olabilir. Yanlış Üslûp kullandıysam kusura bakmayın.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Yardımlarınız için sağ olun. Benim de içim rahatlamış oldu böylece.

Amazon'dan 2 gün önce HyperX Cloud II aldım. Ancak içinden çanta çıkmadı ve kulaklığın yanındaki jelatin de yoktu. İnternette izlediğim incelemelerde bu ikisi de mevcut yani kulaklıktan şikayetçi değilim ancak bu durum içime kurt düşürdü açıkçası. Amazon yetkilisine yazmama gerek var mı?

Benim kulaklıktan da çanta çıkmadı ama jelatini vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlıyoda olabilirim seri değişikliği falan olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı